Слушайте онлайн нова песен на ALICE IN CHAINS

1 юли 2009, 04:12 ч. 124 / 4 4
пред./следв.
ALICE IN CHAINS дават възможност да бъде чута онлайн новата им песен "A Looking In View". Тя може да се слуша на официалния сайт на групата - www.aliceinchains.com, където е наличен и нейният видеоклип. Парчето е от предстоящия нов албум "Black Gives Way To Blue", който ще излезе на 29 септември. Слушайте го и по-долу:

още за:

Alice In Chains


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


distortion 2.07.2009 15:43:46 отговори + 0 0
нямаше нужда да го издават под името Alice In Chains, но за съжаление няма как да отрека, че парчето Е здраво!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 1.07.2009 16:00:47 отговори + 0 0
За този нов албум се говори от известно време и съм радостен, че най-после ще го чуем реализиран! Време беше и момчетата да издадат нов, студиен материал с "новия" си глас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Викс 1.07.2009 14:56:19 отговори + 0 0
хах...сън ли е това?! ...Pесента е страхотна! Развълнувах се много )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

инва 1.07.2009 10:39:40 отговори + 0 0
звучи като парче от соловите албуми на Джери Кантрел ... което всъщност е МНОГО ЯКО! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".