Слушайте онлайн нова песен на GOD FORBID

7 дек 2008, 23:36 ч. 112 / 5 0
пред./следв.
GOD FORBID предоставиха за свободно слушане онлайн новата песен "The Rain" на своята MySpace-страница. Тя е от предстоящия албум на групата "Earthsblood", насрочен за издаване на 16 февруари 2009 г. Продуцент на диска е Eric Rachel (ATREYU), с участието на Christian Olde Wolbers (FEAR FACTORY, THREAT SIGNAL), отговарящ за вокалните партии. Миксирането ще бъде поверено на Jens Bogren (OPETH, SOILWORK, AMON AMARTH). По думите на Doc Coyle, идеята за името на албума идва след като музикантите са гледали филма "There Will Be Blood".

още за:

God Forbid


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".