Слушайте онлайн нова песен на ILL NINO

6 юни 2010, 18:41 ч. 132 / 1 3
пред./следв.
ILL NINO предоставиха за свободно слушане онлайн новата си песен "Scarred (My Prison)" на своя MySpace-профил. Групата съобщава и че чувството отново да е в студио и работи по новия си албум е невероятно. Очаква се дискът да излезе към края на лятото чрез "Victory Records".

още за:

Ill Nino


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Frances 8.06.2010 12:35:34 отговори + 0 0
Мда,страхотна е ;-) Много ги обичам тия момчета, всичките им албуми са хубави. Браво, все така да ни радват ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 7.06.2010 10:40:28 отговори + 0 0
Ето това е звука,който искам да чувам от този тип групи.Много добра песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bittersweet 7.06.2010 00:24:53 отговори + 0 0
Песента е страхотна! m/(>.<)m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".