Слушайте онлайн нова песен на LEGION OF THE DAMNED

17 ное 2008, 07:34 ч. 87 / 4 1
пред./следв.
Холандската траш метъл банда LEGION OF THE DAMNED предостави за свободно слушане онлайн новата си песен "Pray And Suffer" (заедно с интрото "Sermon Of Sacrilege") на своята MySpace-страница. Парчето е от предстоящия албум на групата "Cult of the Dead", който ще излезе на 19 декември от "Massacre Records". Ето списъкът с песни на бъдещия диск, а тук ви показахме обложките на двете версии, в които ще се появи той.
01. Sermon Of Sacrilege (intro)
02. Pray And Suffer
03. Black Templar
04. House Of Possession
05. Black Wings Of Yog Sothoth
06. Cult Of The Dead
07. Necrosophic Rapture
08. Enslaver Of Souls
09. Solar Overlord
10. Lucifer Saviour
11. Final Godsend

още за:

Legion Of The Damned


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Варна 17.11.2008 17:07:48 отговори + 0 0
Велики!!!! Най-яките в Холандия в момента!!! Респект! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".