Слушайте онлайн още една нова песен на PARADISE LOST

28 авг 2009, 00:19 ч. 106 / 5 1
пред./следв.
След "As Horizons End" PARADISE LOST предоставиха за свободно слушане онлайн и друга песен от новия си албум. Нейното заглавие е "The Rise Of Denial" и тя може да бъде чута на MySpace-профила на групата. Официалната премиера на озаглавения "Faith Divides Us - Death Unites Us" диск в Европа е насрочена за 28 септември. И без да работим в музикалния бизнес, вероятно неползвайки едно от великолепните преимущества на тази високопоставена дейност, ревюирахме предстоящата творба преди тя да "изтече" в Мрежата (където "мрежа" e желателно да е с главна буква, за да се различава от рибарски, електрически, вратарски, чорапогащени и др. п. мрежи). Великолепното ревю на великолепния според (нашия неработещ в музикалния бизнес автор) Envy албум може да прочетете тук.
   Както знаете - PARADISE LOST ще гостуват за втори път в България на 4 декември, заедно със SAMAEL (подробности).

още за:

Paradise Lost


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Varg Vikernes 28.08.2009 01:16:26 отговори + 0 0
От това което се чува и от ревютата (и чуждестранни такива) се очертава наистина страхотен албум. BTW на MySpace-а може да се чуе и едноименната песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".