Слушайте онлайн целия нов албум на CARTWHEEL

29 дек 2009, 13:28 ч. 201 / 9 4
пред./следв.
Варненците CARTWHEEL предоставиха за свободно слушане онлайн целия си нов, неозаглавен все още албум на своя MySpace-профил. По план дискът трябва да види бял свят през пролетта.

още за:

Cartwheel


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 30.12.2009 15:57:44 отговори + 0 0
На мен пък ми харесаха парчетата. Колкото до оригиналност 99% от групите в света напомнят за други групи, но това не пречи да правят добра музика.
Колкото до англииския не ме интересува. На SCORPIONS също не супер, на UDO руския е под всякаквя критика ама к'во от това. На почти всички грайнд банди, дори и англииски и американски, нищо не им се разбира от грухтенето и пак к'во от това
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 30.12.2009 10:59:32 отговори + 0 0
Какви родни банди - Варна не беше ли в друга държава?! А английския не просто куца - то направо не се разбира какво са искали да кажат на тоя MySpace! И да - наистина има по-стойностни банди от тях - за съжаление няма и да ги чуем, но света се сдоби с "откровенията" на GhostWheel... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bizarro 30.12.2009 05:29:30 отговори + 0 0
Не така с лошото за родните банди.
Да, звукът не е перфектен, английският куца, копирано е от много групи (но сполучливо поне) и т.н., кусури всеки има, и по-добри банди има, но пък има какво да се хареса. За пръв път ги чувам и ми харесва.

И се радвам, че имат албум - ти като си толкова отворен, дай да чуем някой твой албум, ако е по-добър ще го оценя Пък ако не можеш повече от това да плюеш по родни групи, по-добре млъкни!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CartwHeel fen 29.12.2009 22:31:46 отговори + 0 0
ООО ама тези и албум имали. Аз си мислех че за писатели само ги бива. Аз мога да помогна за име на албума ето 3 предложения: Деветте Принца на Амбър, Козовете на съдбата и Оръжията на Авалон. Гарантирам , че и трите имена подхождат на стила на групата, както и за оригиналността им. Важното е музиката да вдъхновява. Браво все пак на момчетата, аплодисменти за това че така като истински императори раздават на нас бедните да се докоснем до оригиналното им изкуство, временно разбира се , защото музиката им е шедьовър. За това съм им фен на тях и винаги ще бъда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".