Слушайте онлайн целия нов албум на HELLOWEEN с Hansen, Kiske и Deris

18 юни 2021, 09:57 ч. 2940 / 11 42
пред./следв.

   Германските легенди HELLOWEEN издават дългоочаквания си реюниън албум с участието на Kai Hansen, Michael Kiske и Andi Deris днес, 18 юни.

   Творбата е едноименна и включва 12 песни в стандартния си вариант. Догодина очакваме HELLOWEEN за втори път в България в олстар състава им, за да преставят диска на живо (поръчай билет онлайн).

    Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн целия албум, вкл. и две бонус парчета - "Godlen Times" и "Save My Hide".

 

 

още за:

Helloween


Коментари   (42)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пеко Тиквата 25.06.2021 22:40:12 отговори + 5 1
Тутуре, Тутуре (голяма смехория) аз есетата си ги виждам! Ама ти и твоите объркани минусови подгласници станахте за смях! За твоя и на този сайт информация-Helloween са на върха в Германия и Швеция! Да де, ама там няма изтутурясали тутурки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеко Тиквата 25.06.2021 16:32:07 отговори + 2 2
Тутуре, туруре и ти си изтутурясал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 25.06.2021 17:09:11 + 1 1
Аз ли? Я си погледни есетата отдолу... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kastrup72 24.06.2021 09:51:06 отговори + 8 5
Helloween ми е любимата група от 1984 година насам ! След около 20 прослушвания на новия албум , достигнах до следното заключение, с което не ангажирам никого, но така го чувствам:
1. Ако целият албум беше изпят от Kiske, щеше да бъде превъзходен! Всяко обаждане и врякане на Deris, в стил "настъпана жаба" кара вътрешностите ми да се преобръщат от неприятни спазми!
2. Ако Weikath беше разрешил да включат поне 3 цели песни на Hansen, за сметка на изсмуканите от пръстите 5 на Deris, щях да повярвам, че Reunion-ът на групата е чистосърдечен, а не поредната комерсиална приумица на Weikath под мотото "Пичове, дайте тука да се съберем, да направим турне и албум и да изкараме едни кинти....."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 24.06.2021 15:30:37 + 5 0
Нямам против Deris, но Rise Without Chains и Cyanide можеха да бъдат заменени с две песни на Hansen, а защо не и песен на Kiske вместо една от песните на Weikath ако ще говорим за истински реюниън. Нали уж са си превъзмогнали егото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 24.06.2021 15:35:14 + 3 0
А пък Golden Times можеше да е перфектна закриваща песен за стандартното издание на албума. Аз по-добър бонус не знам дали съм слушал. Може би наравно с Over The Rainbow на Hansen в Unisonic. Според мен едно от най добрите изпълнение на Kiske в цялата му кариера. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеко Тиквата 23.06.2021 23:32:59 отговори + 7 5
Наистина никой не искам да обидя! Но не мога да допусна изгубили себе си хора да раздават етикети! И то на музикални герои, които близо 40 години се борят за музиката и за феновете си! Това заслужава респект по дяволите! Те са живи и са тук! И само след няколко месеца ще ги видим отново на живо-може и да е за последно! Какви сравнения, какви глупости! Разберете, всичко, което се правят Helloween е за нас! Единствено! Макар и понякога да ни изглежда неразбираемо! Спомнете си Chameleon! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеко Тиквата 23.06.2021 23:14:46 отговори + 7 7
Golden Times! “Бих греел като слънце, рай! “Хайде минусови скапаняци! Покажете се! Наистина сте жалки! Форумите в момента са под пара! Албумът е убийствен! Няма такава музикална касапница! В Япония този “жалък” албум е под номер 6 в националния чарт! Ама тези дребни дръпнати в очите човечета нищо не разбират от музика! Трябвало е да се допитат от корифеите наши-Анди, Манди и всички останали смешници от този форум! И наистина съм съгласен с мнението на един фен от руски форум-такава злоба от уж “фенове” на Helloween ще направят непоправимото-да отблъснем хора, които до момента не са чули нищо за Боговете! Как ти звучи Анди! И не чакайте концерта! Вие ще бъдете лъжци в храма! Лицемери! На какво ще ръкопляскате! Наистина ви съжалявам! Опитайте се да проумеете! А сега-давайте с минусите! Helloween Forever! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Tutur 24.06.2021 21:09:32 + 5 1
Никое форумно мнение не е спечелило или отблъснало нито ЕДИН евентуален фен. Много се вживяваш... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеко Тиквата 23.06.2021 13:54:30 отговори + 8 7
Болезнено точен коментар! А новият албум е прекрасен, за който има уши и най-важното душа! Явно връзката между музиката на групата и някои фенове е окончателно скъсана! Бъдете здрави! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

};-( 22.06.2021 23:12:40 отговори + 20 10
Горките Helloween! Жал ми е за тях, като виждам колко лигави и капризни "фенове" имат! Презадоволени и псевдо-компетентни разбирачи! 25 години ревете за Киски и той се върна, че даже и Кай получихте, като бонус, който сам по себе си е един истински музикален гений. Измислят един много силен и дълъг албум - заради вас, пускат ви го да го слушате без пари, плануват да ви го свирят и на турне догодина, заедно с останалите си най-големи хитове, а вие не спряхте да мрънкате и да се правите на критици. Дори се изказвате сдържано и се опитвате да го играете обективни. Жалки сте хора, много сте жалки! Усещате ли как нищо не може да ви помогне? А дали е останал у вас някакъв разсъдък, с който да проумеете как убивате музиката? Как унищожавате и омаловажавате рок музиката? Същата тази, която половин век само ви даваше свобода и приятни емоции! Усещате ли се как сте се превърнали в нещастни и хленчещи лигльовци!? И знаете ли кое е най-интересното - аз дори не бих се определил, като фен на групата! Нито съм чакал с нетърпение реюниън или нов албум от тях. Нито се развълнувах, когато прочетох, че е излязъл. Но го изслушах и чух в него всичко, което са били Helloween през годините, изсвирено и записано по брилянтен начин от тези хова на по над 60 години! А какво да кажем за вас... Убийци на рока. Вие не заслужавате нищо! Накъде отива този свят и какво ще се случи с рок музиката, когато всичките стари групи една по една бъдат погребани от вас - едни разглезени събирачи на MP-тройки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 23.06.2021 01:05:27 + 8 8
По малко по-мек начин се опитах да кажа същото онзи ден, но бях оплют , хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

>(: 23.06.2021 16:24:15 + 10 3
А ти какъв се опитваш да го играеш, не разбрах?
Обобщаваш и плюеш.
Уважавай мнението на другите. Всеки има правото да хареса нещо или не.
Мен пък не ми изглежда естествено да се прехласваш по всичко, което любимата ти група издава, но не плюя по хората, които го правят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

>(: 23.06.2021 16:46:20 + 5 1
А ти какъв се опитваш да го играеш, не разбрах?
Обобщаваш и плюеш.
Уважавай мнението на другите. Всеки има правото да хареса нещо или не.
Мен пък не ми изглежда естествено да се прехласваш по всичко, което любимата ти група издава, но не плюя по хората, които го правят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzergrenadier 21.06.2021 15:57:21 отговори + 8 2
Разликите от старите неща са логични. Тук се разпяват трима класни певци, т. е. има много хармонизирани вокали. Който не харесва многогласията си е негов проблем. Няма как да прилича и на дебюта на групата, понеже тук е пълно с клавири, каквито липсват в първите тави. Helloween са класни музиканти и не могат да направят посредствен албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 21.06.2021 10:30:29 отговори + 15 4
Наистина разбирам хората, които са разочаровани от албума и им съчувствам, и то искрено. Знам какво е. Но в конкретния случай започва да ми се натрапва усещането, че преобладава носталгията по отминали времена, както и сръднята, че не е нов Кийпър. В смисъл, носталгията е неизбежна, но тук сякаш има отказ да се оценят нещата като такива, каквито са. Без исторически призми. Очаквате ли Metallica да запишат нов Master of puppets, или Iron Maiden- нов Powerslave ? И трябва ли всичко да е толкова идентично? Не би ли означавало това, че за 30-35 години артистът не е отбелязал абсолютно никакво развитие ? И, сложете си ръка на сърцето - нямаше ли да отбележим това като негатив, пък тогава ? Не е ли малко незряло, да не кажа - инфантилно, да очакваш едни и същи неща през цялото време ? Не са ми риторични въпросите, наистина не им знам отговорите.

Все пак дайте шанс, аз мисля, че на второ и трето четене нещата ще се наместят. Твърде много неща се случват в албума, за да се произнасяме от едно-две завъртания. Пък и дайте малко време да улегне, за да не се интерпретира през това, че е пресен, както и през еуфорията на събитията около реюниъна. Признавам, че на първото провизорно слушане си казах: “Хм, толкова много чакане, пък то накрая …”. Но поупорствах малко, за да дам време и внимание на всяка от песните. Все едно е 1985 и въртя плоча. Без skip button. Оказа се, че неочаквано бързо изведнъж започнах да го разбирам. Включително са добре балансирани като подредба. А да не говорим, че втората половина на албума просто няма слабо - всяка следваща песен е все по-хващаща, и накрая завършва със Skyfall.

Наздраве и дано се видим в Арена през април 2022

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 20.06.2021 11:51:08 отговори + 26 6
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но за мен албумът е пълно РАЗОЧАРОВАНИЕ ! Наистина не знам от къде да започна. Айде от обложката на албума, която по-приляга на някакъв сборен ''БЕСТ ОФ'' албум или компилация, отколкото на албум бележещ ново начало на бандата. От друга страна заглавието ....обикновено бандите , когато правят едноименни албуми се стараят , това наистина да е най-добрата им творба, за примери всеки ще се сети, ама това са ''бели кахъри'' както се казва. Албума е пълен с пълнежи и слаби песни. Като вокалист винаги съм предпочитал Анди, а като композитор Вайкат, но този път ме разочароваха и за мен , единствената качествена песен в албума е SKYFALL. Бих отличил донякъде Out of the glory и Down in the Dumps , където има нотки на класическия , органичен Хелоуин от 80те, но нивото е малко над средното. За сравнение с Кипърите и думи не може да става, но нивото на песните в албума е далеч и това на Master of the rings, Time of the Oath, Better than raw. Напълно съм съгласен с Hellraze, че това не е пълноценен реюниън албум, твърде малко участие в композирането на Хансен, никакво на Киске ( никой не е казал, че е голям композитор, но нали за това е РЕЮНИЪН ).Слушах албума 15-тина пъти, насила се опитвам да го харесам , но не се получава, съгласен съм и с коментарите, че продуцията също куца и на места изобщо не се разбира какво пее Киске. Не виждам и кой знае каква магия, епичност или промяна в положителен план от съчетанието на гласовете на Кисе и Дерис, а Хансен участва вокално твърде рядко. В албума няма и нито една баласа, което е странно за група създала чудесни балади през години, които винаги фигурират в сетлиста на различни турнета. Не знам, наистина доста разочароващо, изглежда творческия потенциал е тотално изчерпан. Все пак, следейки всички интервюта на членове на бандата съм убеден, че ще запишат още 1-2 албума в този състав и това няма да е края на Хелоуин. Въпреки разочарованието, няма да спра да обичам групата с цялото си сърце и да я подкрепям по всякакъв начин. Далеч съм от мисълта, че най-доброто предстои, но се надявам, пандемията да приключи и да ги видим пак на живо в София през 2022г. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Hard&Heavy 20.06.2021 02:07:13 отговори + 5 9
Golden Times е музикален шедьовър!!! Поднесен от истински музикални гении - виртуози!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пеко Тиквата 20.06.2021 10:23:43 + 5 8
Напълно съм съгласен с мнението ти! В момента с голямо внимание прослушвам новия албум! Това смело мога да кажа, че е най-музикантският и виртуозен продукт, който някога са правили! Респект! Единственото, което не мога да разбера, как това велико парче Golden TImes не намери място в албума! Но това да е проблема! Да сме здрави до следващият техен албум шедьовър! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 20.06.2021 11:38:36 + 4 6
По принцип са ми една от любимите групи и харесвам всичките им албуми, дори и по-недолюбваните, от началото на 90-те … знаем ги кои са ???? Но съм напълно съгласен, че това един от най-добрите им, изобщо. Действително е странно, че Golden times не е в стандартната версия на албума, но - така са решили. Истината е, че те винаги са слагали по някоя много силна песен - я в японското издание, я - като б-страна в някой сингъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oxoboxo 19.06.2021 13:41:34 отговори + 7 8
олстар??!? Не може ли се замени със "звездния им състав"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 19.06.2021 13:53:53 + 10 10
Не, не може. В "звезден състав" абсолютно нищо не показва това, че има реюниън със стари членове на групата. Ако, разбира се, думата "реюниън" е приемлива за Вас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Иван 19.06.2021 13:25:53 отговори + 6 8
Албума е супер ! Няма какво да се оплаче човек , вярно не е като от преди 30 години но си е 10/10 албум , хубави песни добре направена композиция , типично Хелоинско звучене , който не му харесва да не слуша ги слуша , техните песни звучат така от до . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йоанко Кузел 19.06.2021 12:29:32 отговори + 8 4
Пошла работа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 19.06.2021 07:31:37 отговори + 7 0
не съм фен на групата,не съм слушал всеки албум.имам няколко диска,слушал съм доста техни песни..за мен албума става,..ще си го купя.е,ще превъртам няколко песни,но има и неща които ще си дъня с кеф... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Язе 18.06.2021 19:29:25 отговори + 14 2
Има добри парчета, но и доста пълнеж... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хамбургска тиква 18.06.2021 18:56:47 отговори + 16 0
Албумът като цяло не е лош. Общо взето 2-3 супер парчера (сингълите), 3-4 отлични композиции ( най-вече на Б страната), останалото е приемливо. Наистина поради някаква техническа причина гласът на Киске не звучи добре и не се разбира какво пее. А и графичният дизайн на текстовете е труден за разчитане по традиция, типично за бандата. Аз 2 вечери търсех 6 тикви с някакви числа, след това не знам още какво си трябва, за да участваш в томбола). Както и де, за 28 години чакане на албум с Киске си струва да го слушаш. Аз лично съм доволен, защото не съм очаквал нов Кийпър, но всичко на Хелоуинчо е божествено. Това е. Живи и здрави, И да знаете, Хелоуин не се празнува, а се слуша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 18.06.2021 16:54:48 отговори + 9 22
Хейтърите ще хейтят, ******* им, такова нещо не бях слушал отдавна. Онзи ден ми пристигна лимитираното издание на диска и вече трети ден се сцепвам на околовръстното с Robot King

Helloween са по-силни отвсякога, най-великият реюниън на банда. Изобщо в историята.
Очакванията бяха високи, а Helloween ги надминаха. Албумът на годината. Европейският метъл е номер 1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 19.06.2021 13:07:25 + 9 0
блаженни са вярващите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 18.06.2021 16:10:33 отговори + 12 9
Моите очквания се оправдаха - Хелоуин си се движат в техния коловоз, правят го по-най добрия начин. Искаш немски метъл, получаваш немски метъл от най-добро качество. Ако не ти харесва, сменяш влака. Толкоз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 18.06.2021 17:22:19 + 10 13
И моите, определено. Ама явно сме различни. Много хора, гледам, нещо се мръщят. Българският слушател/зрител просто е Сърдитко-Петко. Киске и Хансен се събраха с Helloween, извадиха нов албум, който е много силен, и пак нещо не ни е наместено Нещастна работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Густо Майна 18.06.2021 14:45:30 отговори + 7 5
Добър е албумът! Все пак трите пуснати сингъл първоначално парчета са най-яки! Малко са се оляли вокално, на моменти много ми иде - все пак не сме фенове на програмата на Ла Скала, но добре е! Даже профи критиката би го приела почти отлично. Като фен на германският рок обаче за на път бих заложил на новия албум на Accept. Може да не са такива виртуози, но се придържат по-стойностно към метъл тематиката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


.................. 18.06.2021 13:47:31 отговори + 13 6
Знаех си, че само турнетата им заедно ще се получат. Има шоу, забавляват се на сцената, на фенът му е кеф (на всеки фен, дори и на този, който не таи сантимент по времената с Хансен и Киске). Албумът е хаотичен и едновременно с това скучен. Но това си е мое мнение, не ангажирам никого. Хубав ден! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 18.06.2021 12:48:35 отговори + 14 3
Нормален албум за групата, която слушаме последните 25 години, т.е. повече или по-малко от средното ниво. Все едно албума е бил написан преди реюниъна и после само е добавена песента на Кай Хансен и вокалите на Киске и Хансен. Както писах и преди, за да е за мен истински реюниън албум, трябваше вътре да има поне 3-4 песни на Хансен и поне 2 на Киске (колкото и някой да не го считат за композитор). Ако бяха го направили по тази формула за мен щеше да си е реюниън албум, дори да не е много добър. А сега на практика получаваме поредният албум на групата от последните 25 години със специалното участие на Киске и Хансен. Съвсем недостатъчно за пълнокръвен реюниън албум. Но предполагам на феновете на групата с Анди, като вокалист ще им хареса, все пак не е нищо по различно от последните им 7-8 албума, а именно и хубави и по-посредствени песни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Radulakis 18.06.2021 13:11:28 + 10 1
В промо интервюта се споменава, че няколко песни на Хансен са били отхвърлени, защото звучали твърде "гамарейски". Намирам за странен довод, защото това е начинът на композиране на Хансен и той няма нужда да го променя.
Относно песни от Киске, той самият споделя, че се е колебаел да предложи негови песни, предвид многото композитори в групата, които вече имали готов материал. Но Дерис го е насърчил следващ път да си споделя идеите.
Определено смятам, че стигне ли се до следващ албум в тази формация, ще чуем нещо доста по-различно с композиции от всички.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 19.06.2021 19:13:55 + 9 0
Наистина странен довод за отхвърляне песни на Кай Хансен. Като че ли стиловете на Gamma Ray и Helloween са коренно различни. Абсурд! И двете групи свирят power/speed metal. Е както се казва да се надяваме всяко зло да е за добро и да чуем тези песни в новият албум на Gamma Ray Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Radulakis 18.06.2021 11:48:41 отговори + 11 0
Според мен, основна пречка за възприемането на многото добри идеи и изпълнения в този албум е "чудесната" продукция на продуцентското дуо, в която купищата ритъм китари са заровени недопустимо някъде зад ударни и бас, а на Киске в 3/4 от времето не му се разбира какво точно пее. Дали е поради аналоговата апаратура, която са ползвали, или заради дистанционното онлайн миксиране (което се е наложило заради пандемията), реално няма значение, но за мен финалният продукт определено е пострадал.

Отделно, Golden Times (Gerstner) и We Are Real (Grosskopf) са страхотни песни, които спокойно можеха да заместят други в основното издание.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

итко 18.06.2021 11:25:21 отговори + 7 4
Keeper of the seven keys - няма как да се очаква от група на почти 40 години да прави велики неща на такъв стадий от кариерата си. И това е валидно за всяка една група, дори за всяко едно творчество в която и да е сфера. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 18.06.2021 13:43:55 + 21 1
Firepower ми е един от любимите албуми на Judas Priest. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 18.06.2021 15:28:20 + 10 1
Силно се надявах именно да повторят успеха на Firepower и този албум да влезе в топ 3 на албумите на Helloween. Но е много далеч от това. Явно все пак са извадили най-доброто за синглите.
От Вайкат не очаквах нищо и той оправда неочакванията ми. Киске в някои от песните е доста дразнещ особено в Out for the Glory, което разваля доброто впечатление от други парчета в албума. Сашко е на ниво. Дерис можеше и по-добре, но все пак Fear of The Fallen си е много добро попадение. А пък за "гама рейските" предложения на Хансен - определено мисля, че ролята да се съобразява с другите не му приляга много и е предпочел да си напише една класическа дълга песен. Определено му се е получило по-добре от повечето от останалите в албума.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефан 19.06.2021 06:36:05 + 11 1
MadHamish, на Priest не им е за първи път, при това. И с Painkiller изтрепаха всичко, когато вече бяха почнали да ги отписват, а донякъде това се случи и с Angel of Retribution. Просто нямат равни, а Типтън е непризнат гений! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Keeper of the seven keys 18.06.2021 11:12:10 отговори + 19 3
Оф, от къде да започна? Слушах преди 2 дни албума, след като беше излязъл из нета и... не ми хареса. Доста съм разочарован. Еднообразен албум, от типа на "чуеш ли една песен, все едно си чул всичките". Няма я епичността, няма го разнообразието, няма песен, която да се отличи като някакъв огромен хит, която ще бъде пята от всеки. Поне аз така ги усетих нещата. Положителните неща са солата и мелодиите по време на тяхното изпълнение по средата на песните, Киске и Дерис си пасват добре и звучат екстра. От тези песни, които не бяха излезли преди това, най-много ми харесаха Robot King и Best Time. Но и те... стават. Както и целият албум. Просто става. Средна работа, не е лошо. Но абсолютно нищо повече. Твърде далеч от най-добрите албуми на Хелоуин в историята, дори от
най-добрите с Дерис. Очаквах къде-къде в пъти по-велики неща. Тук, за съжаление, с нищо не мога да го запомня този албум. Дано на феновете да се хареса много и да получи хубави оценки, ще е добре за бандата. Но за мое съжаление аз не успях да се накефя. Надяяам се на 20-то слушане например да ми хареса повече, но щом не можа да ми остави онази великата тръпка след дадено слушане (както се почувствах като чух Pumpkins United за пръв път, което си остава безспорно най-доброто парче след завръщането на Киске и Хансе)- не съм оптимист.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".