Слушайте онлайн целия нов албум на SEPTICFLESH

10 юни 2014, 19:33 ч. 290 / 7 5
пред./следв.

   Чрез плейъра по-долу може да слушате онлайн целия нов студиен албум на гръцките "екстремисти" SEPTICFLESH - "Titan". Дискът излиза официално на пазара на 24 юни. Текущо ви съобщавахме подробности за него, а по-рано в Мрежата бяха пуснати и отделни парчета от творбата.

 

още за:

Septicflesh


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


TheDeadClown 13.06.2014 15:55:19 отговори + 0 0
Не казах, че очаквам същия албум, просто на този, лично за мен, нещо му липсва. Половината песни разбиват от всякъде, но има някои, които са ми просто скучни. Което си е лично мнение, дадено само след няколко слушания. Иначе самата музика е на космическо ниво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 12.06.2014 00:57:16 отговори + 0 0
Албума е перфектен! Не можеш да очакваш (а и не е оправдано) два еднакви албума от който и да било музикант. Пичовете вървят право нагоре, браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheDeadClown 11.06.2014 21:43:18 отговори + 0 0
Колкото и добър да е албума, май не успява да бие предишния, поне за мен. Не знам, може би просто ми идва по-еднообразен от The Great Mass, може друго да е, сякаш няма толкова мелодичност като предишния, или по-малкото чисти вокали, за които някои части просто си плачат, но нещо ми липсва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joe 11.06.2014 08:46:59 отговори + 0 0
Страхотия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nespithe 11.06.2014 07:47:50 отговори + 0 0
Ммм, чи кеф! Очаквайте ненужно дълбокомислено и излишно детайлизирано ревю като се върна от море. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".