Слушайте онлайн заглавното парче от новия албум на SEPULTURA

21 май 2011, 08:43 ч. 322 / 1 9
пред./следв.
Следвайки тази връзка, може да слушате онлайн заглавната песен от новия студиен албум на SEPULTURA "Kairos", насрочен за издаване на 24 юни. Подробности за бъдещата творба ви съобщавахме текущо.

още за:

Sepultura


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


TINA TURNER 24.05.2011 19:18:23 отговори + 0 0
Хм... Кому е нужно да се копира Chaos A.D.? To е ясно, че Андреас отдавна е взел-дал, ама това вече на нищо не прилича! Смешна и жалка история... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бобз 21.05.2011 18:07:45 отговори + 0 0
Слушам Сепултура от бая време и това ми прилича на...Сепултура. Предполагам някой си мисли, че с Кавалерите Сепултура ще да прави нещо по-различно от това, което чуваме и от 3-те формации в момента, а аз силно се съмнявам. Не харесвам повече от 3 песни на Соулфлай, Кавалера Конспираси са ми скучни, но пък Against ми е от най-любимите албуми на Сеп и...ами Дерик просто ме кефи много повече, като вокал от Макс, който е железен в това, което прави, ама го слушам едно и също вече 20 години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.05.2011 15:40:08 отговори + 0 0
виж сега има си имена и имена. Някои имена са по-големи от други, а има и имена, които само единствено и заедно образуват 1 голямо и мощно име. Такъв е случаят със Сепултурата - Кавалеровците правят гупата. Това, което те са създали е 1 мн голямо име, оставило следа в музиката. Това, което сега ни се предлага от Сепултура просто не е същото. Негъра много добре се справя, никой вече (особено след концерта в София) не му се дразни. Просто е време тия хора да си сменят името и да започнат сами да градят свое! Човек, когато каже "аз слушам Сепултура" трябва да се разбира онази някогашната група с онези песни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Clansman 21.05.2011 14:14:45 отговори + 0 0
Просто се чудя какво толкова мрънкате всички,да не би ню метъл бандата на Макс Соулфлай да е по-добре от последните албуми на Сепултура или Конспирацията.Ами не просто Макс е там и понеже е там значи всяка простотия която издрънчи е супер а Сепултура понеже са без него и вокалиста им е негър(ех какви расисти сме,жалко че именно Макс много ги "обича" расистите),значи "смучат".Приемете го нито Макс,нито Сепултура ще правят траш пак(или поне траш в чистия му вид),стига сте живяли в миналия век и пораснете малко.

пп.Като цяло Конспирацията е много добре,не мога да кажа същото и за соулфлай
пп2.Chaos AD е един от трите им най-силни албуми и коментари че Сепултура свършили 1991 са повече от смешни
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Samael 21.05.2011 13:15:08 отговори + 0 0
тази група преди години трябваше да приключи да се излага Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Хиената 21.05.2011 12:17:15 отговори + 0 0
парчето е супер, престанете да храните една от най-значимите групи и спрете да живеете в 1996. Макс също не там Чух целия албум и мога да кажа,че скрива и Soulfly и Cavalera Conspiracy. Айде почваите да храните са и да си мерите комплексарщината. btw Chaos A.D. е доста силен албум, но тва е друга тема. ае
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

някъв си му 21.05.2011 11:13:37 отговори + 0 0
Тва парче си е чист Chaos AD стил, точно периода в който групата започна да се "поврежда"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.05.2011 11:11:55 отговори + 0 0
Мноо зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бобз 21.05.2011 09:36:17 отговори + 0 0
Е*а си якото! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".