Слушайте още една нова песен на DELAIN - "Fire With Fire"

12 авг 2016, 17:36 ч. 863 / 8 6
пред./следв.

   Холандските симфометъли DELAIN ще издадат новия си, пети студиен албум, озаглавен "Moonbathers", на 26 август. Мастерирането на творбата е поверено на носителя на "Грами" Ted Jensen, в диска ще бъде включен кавър на QUEEN, както и песен с гост-участието на вокалистката на ARCH ENEMY Alissa White-Gluz. Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн още една песен от албума. Тя се казва "Fire With Fire".

 

 

още за:

Delain


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WTfan 16.08.2016 10:25:02 отговори + 0 0
Доста добро парче. Очакваме албума с нетърпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 12.08.2016 19:30:49 отговори + 3 1
Последното им EP беше едно от най-добрите нови неща, които съм чувал тази година. Дано албумът е наполовина толкова добър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raptor 12.08.2016 18:34:49 отговори + 2 2
Няма да коментирам песента, а нещо което дразни- започнаха да наричат всякакви групи с жена вокал симфо метъл само защото вокала е жена ... е няма как да е така. Не всеки мелодичен метъл/ поп метъл с жена вокал е симфо. За да е симфо следва да има поне някакъв елемент на класически оркестрации какъвто при delain НЯМА и няма как да са симфо метъли. Симфо метъл е Therion- почти всички песни залагат на оркестрация с истински класически инструменти и класическа структура. В голяма степен и Найтуиш в повечето си албуми не са никакъв симфо метъл. Не всеки power metal с женски вокал е sympho. Върха на глупостта беше да нарекат в някакъв сайт Battle Beast симфо метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 12.08.2016 18:43:22 + 4 2
Ти пък всичките им песни и албуми изслуша, за да кажеш, че няма симфо елементи в групата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raptor 12.08.2016 18:50:41 + 3 2
Всичките им албуми съм изслушал и не чувам много такива елементи- не че са лоши албумите ама това в никакъв случай не са преобладаващи елементи при тях та да са симфо метъли. Симфо метъл е ЕПИКА- при Delain това не е основно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 12.08.2016 19:29:19 + 5 1
В началото (първите два албума) бяха изцяло симфоничен/готически метъл, после се ориентираха малко повече към алтернативното (няма да кажа поп) звучене. Но все още са симфоничен метъл. Не бих ги нарекъл хеви или пауър. Наподобяват повече Within Temptation, отколкото Epica. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".