Слушайте още една нова песен на EUROPE - "The Siege"

19 окт 2017, 09:51 ч. 1032 / 6 9
пред./следв.

   Както знаете, шведските хард рок легенди EUROPE ще издадат новия си студиен албум "Walk the Earth" утре, 20 октомври, чрез собствения си лейбъл "Hell & Back" в партньорство със "Silver Lining Music". Поредната песен от творбата, която групата пуска предварително онлайн, се казва "The Siege". Може да я слушате по-долу:

 

 

още за:

Europe


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tempest 20.10.2017 23:19:42 отговори + 2 4
Албума кърти направо
Записан e страхотно,а някой песни смазват
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радул 20.10.2017 15:57:30 отговори + 5 2
Този нов албум е някакъв кошмар, който, уви, продължава вече почти 10 години. Реално, след Secret Society и отчасти Last Look at Eden, тази много любима група Юръп затъна в блатото на безинтересна музика, изпълнена единствено с огромни дози липса на вдъхновение. Защо, как, няма значение, факт е, че трети албум по ред липсват идеи, свежест, и хубав звук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 19.10.2017 10:42:16 отговори + 3 5
Хайде да излиза албума. Утре
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 19.10.2017 17:18:14 + 10 7
Ами чухме го вече. И точно това е песента, която най-става. Другото е....голям компромис. Непрестанни препратки, към групите, които те самите харесват. Едно голямо ЖАЛКО! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 19.10.2017 21:09:12 + 7 7
Човече, писна ми постоянно да плюеш по групата. Аз ги слушам от 25 години и са станали част от живота ми. Гледал съм ги 11 пъти и с ръка на сърцето мога да кажа, че Europe са в постоянен възход. Аз не живея в миналото. Ходи слушай групи, които задоволяват вкуса ти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 20.10.2017 17:12:14 + 5 1
Драги MalmSuite, това не е плюене, а съвсем обективен факт. Сигурно съм по-голям фен и от теб(слушам ги от 1986) и ми е болно, че точно те(любимците ми), след 2004 бягат от истинското си лице и правят бледо подобие на качествена музика. Това колко пъти си ги гледал и как се представят те на сцена, няма нищо общо с ''новата'' музика, която правят. И за твое сведение, новият албум...отново не става...за съжаление! За справка си пусни коя да е песен от 1988 (например)....там и саунд има, и идеи има, и мисъл има и най-важното-ИМА ЗАПАЗЕНА МАРКА! А сега.....жалко подобие на други величия от 70'.....Хайде със здраве и го давай по-спокойно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 20.10.2017 22:01:51 + 2 3
Хората в Европа пълнят залите когато Юръп свирят. И се кефят на новите им парчета също толкова колкото и на старите. А кой по-голям и кой по малък фен... Глупости. Ти купи ли си албума за да даваш оценки? Дай си парите и после дрънкай. От всичките ти постове лъха негативизъм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 21.10.2017 13:05:12 + 4 1
MalmSuite, отказвам се да споря с теб. Явно за теб качествена музика означава колко хора я слушат, колко отиват на концерт и колко си купуват албума. Това е смешно, нали се сещаш? За самата музика не спомена и ред. Важното да пише, че е Юръп и ти си доволен...което пак е смешно. За истинския фен обаче името не е достатъчно, пич. Когато групата не прави нищо смислено години наред е болно и тъжно, но...трябва да се приеме. И ако не ти стига моето мнение, виж това на Радул ....точно и ясно казано! Приятно губене на време с Walk the Earth. Аз ще се разцепя с Out of this World....! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 21.10.2017 13:36:35 + 2 5
За разлика от теб чакам диска. А ти големият фен продължавай с плюенето. Само това можеш по адрес на Юръп. Музиката им да коментирам с такива като теб е абсурд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".