Чуйте "Parisienne Walkways" от трибют-албума на Gary Moore с John Sykes, Don Airey и Bob Daisley

29 сеп 2018, 10:16 ч. 477 / 3 0
пред./следв.

   Както знаете, на 26 октомври "earMUSIC" ще издадат нов трибют албум, посветен на легендарния китарист и вокалист Gary Moore. Дискът със заглавие "Moore Blues for Gary - A Tribute to Gary Moore" е записан по идея на Bob Daisley, който е басист на отишлия си през 2011-а музикант от началото на 80-те години на миналия век.

   Чрез плейъра по-долу може да чуете изпълнението на класиката "Parisienne Walkways", записана от Danny Bowes (вокали), John Sykes (китара), Don Airey (клавишни), Bob Daisley (бас) и Rob Grosser (ударни).

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".