Слушайте парчето "Rattle That Lock" от "Live at Pompeii" на David Gilmour

21 юли 2017, 20:36 ч. 593 / 4 0
пред./следв.

   Величественият концерт на легендата от PINK FLOYD David Gilmour "Live at Pompeii" ще бъде излъчен в киносалоните в много държави в целия свят само в един ден - 13 септември. За щастие на българските меломани, това ще се случи и в България. Прожекциите ще бъдат в "Арена Делукс", "Арена Запад" и "Арена Младост" в София, а също и в Пловдив, Плевен и Стара Загора. За повече подробности посетете този адрес.

   Материалът е записан на живо през юли 2016 г., когато Gilmour се завръща в Италия за два дни 45 години след легендарния концерт на PINK FLOYD на същото място. Сега, по-долу може да чуете парчето "Rattle That Lock" от "Live at Pompeii".

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".