Слушайте последния албум в историята на MAJESTY

28 апр 2023, 07:40 ч. 305 / 13 0
пред./следв.

   Германската хеви/пауър метъл банда MAJESTY слага край на 26-годишната си история на днешния ден, 28 април. Групата прави премиера на новия си студиен албум "Back to Attack", който ще бъде представен и с промо концерт във Вюрцбург, Германия. Може да слушате диска по-долу.

   Това ще бъдат последната творба и последна изява на живо на квинтета. Музикантите споделиха, че решението е било трудно за тях, но предпочитат да се разделят, когато все още кариерата им е във върхова точка и без да правят "прощални" турнета, които в много случаи не се оказват последни. Те благодарят на феновете за подкрепата през всички изминали години.

 

majesty band

още за:

Majesty


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".