Слушайте симфоничната версия на "Hysteria" на DEF LEPPARD

5 май 2023, 16:47 ч. 615 / 19 3
пред./следв.

   Както ви съобщихме, британските хард рок/хеви метъл ветерани DEF LEPPARD обединяват сили с лондонската Кралска филхармония (Royal Philharmonic Orchestra) за съвместен оркестрален албум. Той носи заглавието "Drastic Symphonies" и излиза на музикалния пазар на 19 май.

   Записите на оркестъра са направени в легендарното студио "Abbey Road" през март 2022 г. В някои от песните може да бъде чут вокалистът Joe Elliott "в дует със себе си като по-млад". След "Animal" може да чуете още една от композициите в бъдещия диск. Това е класическата песен на бандата "Hysteria". По-долу ще намерите "визуализация" към парчето:

 

def leppard

още за:

Def Leppard


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 6.05.2023 09:20:17 отговори + 0 0
Да, Nightwish май също записваха с Лондонската филхармония. Или беше с Чешката в Лондон. Не съм сигурен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Okta 6.05.2023 08:31:58 отговори + 1 0
А с лондонската филхармония не може да свири кой да е, парите много не играят там... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Okta 6.05.2023 08:30:07 отговори + 2 0
Жалко, че не дойдоха по-наблизо. Най-близката дестинация от турнето им е Будапеща. На живо на Джо към 40-ата минута почва да му заминава гласа, но няма проблем, ще му довършим концерта заедно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".