Слушайте свободно онлайн втория албум на EXPECTATIONS

19 авг 2014, 10:14 ч. 347 / 9 1
пред./следв.

   Чрез плейъра по-долу може да чуете онлайн целия втори албум на българската хардкор банда EXPECTATIONS, озаглавен "After Twenty Years". Творбата включва девет композиции, които са записани в румънското студио "Next Dog" за период от пет дни в началото на месец май тази година. Върху материала отново е работил Мариус Костаке, който е отговорен за звука на предишните две издания на EXPECTATIONS.

   Албумът ще бъде издаден на няколко различни носителя, вкл. винил и изключително лимитирана версия на касета. Промоцията на "After Twenty Years" в София ще се проведе на 29 август в клуб "Grindhouse". След нея EXPECTATIONS заминават на европейско турне, състоящо се от 15 дати в Сърбия, Унгария, Словакия, Чехия, Германия, Франция, Италия и Хърватия.

 

 

още за:

Expectations


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Критик 19.08.2014 15:54:33 отговори + 0 0
Има идея в цялата работа, браво за труда на момчетата, обаче Мариус Костаке, като е работил, не можа ли да пооправи вокала малко поне. Ужасно фалшив е. И в крещенето и реването си има тонове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".