Слушайте целия нов албум на NINE INCH NAILS "Bad Witch"

22 юни 2018, 15:32 ч. 731 / 9 0
пред./следв.

   NINE INCH NAILS издават новия си студиен албум "Bad Witch" днес, 22 юни. Той включва шест песни и е с времетраене малко над 30 минути. Първоначално дискът бе анонсиран като албум, но след това в редица новини бе определен като EP. "Bad Witch" е трето издание след EP-тата "Not the Actual Events" (2016) и "Add Violence" (2017), които бе обявено, че ще са части от трилогоия.

   В последствие Trent Reznor заяви, че дискът е пълнокръвен албум и трябва да бъде определян като такъв. Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн цялата творба.

 

 

още за:

Nine Inch Nails


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".