Слушайте целия нов албум на SABATON "The War to End All Wars"

4 мар 2022, 06:27 ч. 1220 / 13 9
пред./следв.

   Днес, 4 март, SABATON издават новия си студиен албум "The War to End All Wars". Както и "The Great War" от 2019-а, творбата е концептуално обвързана с Първата световна война. Групата обясни необичайното си решение с обстоятелството, че след издаването на предишния диск е научила (вкл. от фенове) още толкова много истории и значими събития от ПСВ, че е решила да ги събере в още един албум.

   Това е от особена важност за българските почитатели и на SABATON, и на метъл музиката изобщо, тъй като най-сетне квинтетът записа и дългоочакваната песен, свързана с героичните подвизи на българската армия в миналото. Парчето "The Valley Of Death" е посветено на Битката при Дойран/Дойранската епопея, с която за пореден път в началото на 20 век бойците на нашата държава извършват подвиг след подвиг.

   Както знаете, SABATON ще гостуват у нас на 23 юли като хедлайнери на последния фен от фестивала "Hills of Rock 2022". Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате "The War to End All Wars":

 

 

sabaton

още за:

Sabaton


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Уак Заилд 6.03.2022 15:23:43 отговори + 0 1
Долината на смъртта ми хареса, а като много други я чакам от много време. Сабатон са големи стихоплетци, но тук лириката малко куца, за съжаление. С честото използване на they в цялата песен, на моменти не се разбира за кой става въпрос, войската на ген Вазов или противника. Ние знаем, но средностатистическият слушател ще се чуди - кой напада, кой се защитава. Но - това го казвам защото излиза на фона на много силна музика и текстове, а не, например, ‘Татко’ на една друга група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Peter Pan 5.03.2022 12:51:37 отговори + 4 1
Не бяха от любимите ми групи, но с песента за Дойран ме спечелиха за фен. Респект! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гототтот 4.03.2022 21:10:39 отговори + 2 1
позьорска група са ми, с леко еднообразни песни, НО само заради Valley Of Death бих отишъл на концерт да видя как ще я изпълнят на живо пред българска публика! Респект! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalBuff 4.03.2022 20:48:02 отговори + 7 0
Хиляди благодарности на екипа на Werock за предоставената възможност да бъде прослушан най-новия албум на една от любимите ми банди! Вършите си работата не просто като невероятни професионалисти, каквито вие сте, а освен това влагате такава огромна енергия и страст, че заслужавате всичко най-добро в живота. Още веднъж - страхотни сте. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.................. 4.03.2022 13:23:22 отговори + 17 1
Признавам си... Чух песента The Valley Of Death и ревах ли ревах. Респект! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Баба Яга 4.03.2022 10:31:55 отговори + 17 1
Песента за Дойран я бива. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................ 4.03.2022 09:15:39 отговори + 2 14
А няма ли най-накрая да направят песен за Дойран? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

лол 4.03.2022 10:13:43 + 7 1
точно в новия има песен за дойран Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 4.03.2022 10:32:28 + 10 1
Що не четеш какво пише в новината? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".