Слушайте цялото ново EP на GHOST, продуцирано от Dave Grohl

13 ное 2013, 10:25 ч. 296 / 7 6
пред./следв.
Чрез плейъра по-долу може да слушате онлайн цялото ново EP на GHOST "If You Have Ghost". То съдържа четири кавър версии и едно лайв изпълнение и е продуцирано от Dave Grohl (FOO FIGHTERS, NIRVANA). Сред преработките са композиции на ABBA, ARMY OF LOVERS, DEPECHE MODE и Rocky Erickson.



you have ghost ep

още за:

GhostDave Grohl


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stross 15.11.2013 12:01:23 отговори + 0 0
Много прехвалена група.Такова превъзнасянеее,все едно група виртуози събрани. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kalin 14.11.2013 17:40:23 отговори + 0 0
Според мен не само яка банда а една от най-добрите и обещаващи банди...Тази година свириха на всички престижни фестивали в това число в Рио,ДаунЛоуъд,Коачела и къде ли не. Инфестисумам е изключително изпипан албум. С нетърпение ще очаквам новите им неща. Дано не се главозамаят и да продължават да са толкова здраво стъпили на краката си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 14.11.2013 11:06:18 отговори + 0 0
Линка си бачка, мрежата тука ни е филтрирана.
Кавърите са много пипнати.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.11.2013 21:33:43 отговори + 0 0
Обожавам тази група и всичко каквото пипнат! Не ми пука дали са с маски или не, хич не ги виждам през плейара ше знайти! А и кво ги нищите как са се облекли без това няма да ги видите никога, аз ги гледах и се размазах! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.11.2013 11:25:55 отговори + 0 0
Плейърът си свири стига да знаеш как да го пуснеш. А кой линк не ти бачка? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


}:-( 13.11.2013 10:49:12 отговори + 0 0
Иначе приятна група, но като цяло малко прехвалена.
А и лично за мен не представлява интерес кои музиканти са скрити зад маските, просто защото подобен рекламен приом отдавна не е новаторство.
Но пак казвам, музиката от албумите им е приятна за слушане, не са лоша банда.

п.с. - иначе линка не бачка, но на кой му пука.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".