SMASHING PUMPKINS пускат за слушане онлайн сингъла си "Being Beige"

22 окт 2014, 10:05 ч. 220 / 7 0
пред./следв.

   SMASHING PUMPKINS пускат за свободно слушане онлайн песента си "Being Beige". Парчето е първи сингъл от новата творба на групата, "Monuments To An Elegy", която ще се появи на пазара на 9 декември чрез "Martha's Music"/"BMG". Албумът е продуциран от Howard Willing, фронтменът на бандата Billy Corgan и китаристът Jeff Schroeder. Миксиран е от David Bottrill, а мастериран от Howie Weinberg. По-долу може да видите обложките на сингъла и албума, списъка с песни на албума, а чрез плейъра да чуете песента "Being Beige".

   "Monuments To An Elegy" е първата част от новото издание на SMASHING PUMPKINS, обединено под заглавието "Teargarden By Kaleidyscope". Втората част ще се нарича "Day For Night" и според изказване на Billy Corgan от преди около два месеца, може да е последният албум на групата. Отзвукът от "Teargarden By Kaleidyscope" ще има решаваща роля за това дали SMASHING PUMPKINS ще преустановят дейността си.

01. Tiberius
02. Being Beige
03. Anaise!
04. One and All
05. Run2me
06. Drum + Fife
07. Monuments
08. Dorian
09. Anti-Hero

 

 

smashing-pumpkins-being-beige-single

 

smashing-pumpkins-2014-monuments-to-an-elegy

още за:

Smashing Pumpkins


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".