"SME" дават нова информация за отменения концерт на DEPECHE MODE

28 май 2009, 11:26 ч. 282 / 6 1
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

   Уважаеми дами и господа,

    Във връзка с отменения концерт на британците DEPECHE MODE в София, мениджмънтът на артистите ни информира, че лечението на фронтмена Dave Gahan продължава. Те се надяват до началото на идната седмица да могат да дадат ясното относно евентуална нова концертна дата за България, която се очаква да бъде през месец септември 2009 г.
    Мениджмънтът на DEPECHE MODE и организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис" апелират към всички, закупили билети за концерта в София, да проявят още малко търпение. При обявяване на нова дата, билетите за шоуто ще важат без презаверяване. В случай, че концертът бъде окончателно отменен, билети ще се връщат на касите на "Тикетпро", от където са закупени.
   DEPECHE MODE отново се извиняват на всички свои фенове за причиненото неудобство и пожелават на Dave скорошно оздравяване.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stanislav 28.05.2009 21:08:39 отговори + 0 0
ами ако търпението ми е свършило какво да направя,сраги ми SME-хурко?!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".