SNAKECHARMER с нов албум през май, пускат ново видео

21 мар 2017, 15:49 ч. 855 / 7 0
пред./следв.

   SNAKECHARMER е супергрупа, в която първоначално участват Micky Moody и Neil Murray (и двамата оригинални членове на WHITESNAKE), Laurie Wisefield (WISHBONE ASH), Harry James (THUNDER, MAGNUM), Adam Wakeman (Ozzy Osbourne) и Chris Ousey (HEARTLAND). Идеята е да изпълняват класически рок парчета на бандите, в които са свирили. В последствие бандата издава през 2013 г. едноименен дебютен албум с авторска музика. През 2016 г. Micky Moody напуска и задълженията му като соло китарист поема ирландецът Simon McBride.

   SNAKECHARMER ще издадат втория си студиен албум, наречен "Second Skin", на 12 май чрез "Frontiers Music". Продуцент е Gary Stevenson. По-долу може да видите списъка с песни и обложката, както и да гледате видеоклипа "That Kind Of Love" от предстоящата творба.

01. Sounds Like A Plan
02. That Kind Of Love
03. Are You Ready To Fly
04. Follow Me Under
05. I'll Take You As You Are
06. Hell Of A Way To Live
07. Fade Away
08. Dress It Up
09. Punching Above My Weight
10. Forgive & Forget
11. Where Do We Go From Here

 

 

 

snakecharmer-2017-second-skin

още за:

Snakecharmer


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".