Ясни са датите за словенския фестивал "MetalCamp 2009"

8 окт 2008, 20:47 ч. 219 / 9 0
пред./следв.
През 2009-а словенският фестсивал "MetalCamp" ще отбележи шестата година на своето съществуване. За толкова сравнително кратко време, при това, провеждащо се в страна от бившия Източен Блок, събитието успя да се утвърди и заеме място сред големите европейски метъл фестове. То е и една от любимите дестинации на българските фенове, имащи възможност да пътуват в чужбина за подобни мероприятия.
   Другата година същинската част на "MetalCamp" ще се проведе между 3-и и 7 юли, а на 2-о число ще се състои откриващото парти. Предстои да бъдат уточнени участниците в събитието, за което по традиция ще ви информираме своевременно. Билетите за "MetalCamp 2009" са в продажба от 1 септември, като все още тече промоция, при която закупилите ги ще получат различни бонуси.

още за:

Metalcamp


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".