Ясни са финалистите от конкурса на "Еlevation Festival" за непопулярна група

16 май 2012, 11:23 ч. 253 / 5 5
пред./следв.
Станаха ясни десетте финалиста от конкурса за непопулярна група или изпълнител на "Еlevation Music Festival" 2012. В рамките на един месец над 200 групи и изпълнители от цяла България заявиха своето желание да участват на музикалното събитие заедно със звездите Cypress Hill, Erykah Badu, Fat Boy Slim и др. От всички участници "Elevation Music Festival" и "Radio Cafe Team", който традиционно подкрепя българската музика, избраха 10 имена, които ще се борят за място на сцените на фестивала. Това са:
АCOUSTIC CORPORATION
AFTERTASTE
ALGORIDDIM LIVE BAND
BETTER THAN GREY
BZD
GROSS
REBELITES
SOUND SOLUTIONS
SOUNDBLEED
THE BARBARONES
   Десетте групи са стилово разностранни. Подборът на кандидатите е изцяло съобразен с характера на фестивала и звездите от афиша. Вторият етап на конкурса ще се проведе на 31 май, от 20:00 ч. в столичния бар "Radio Cafe", където журито в лицето на GRAVITY CO, SKRE4, и DER HUNDS ще даде своите гласове за двама от 10-те финалисти. Класиралият се на първо място ще се качи редом с тях на главната сцена, а този на второ място ще се качи на трета сцена заедно с много други български и чужди изпълнители. Интернет потребителите ще могат да гласуват за своите любимци от 17 май. Това ще става на специална платформа в популярният сайт за видеосподеляне "Vbox7", където ще бъдат качени парчетата на десетте финалисти, както и техни снимки. Събралият най-много гласове до полунощ на 30 май ще бъде обявен за група на публиката и също ще се качи на трета сцена на фестивала. Ако изборът на публиката съвпадне с избора на журито, тази възможност ще се даде на класиралия се на второ място. Междувременно седем от най-нашумелите в последната година български групи потвърдиха своите участия на сцените на събитието. В двата фестивални дни публиката на "Еlevation" ще чуе изпълненията на болкан трип-хоп сензацията KOTTARASHKY, които наскоро издадоха втория си албум, поп певицата Миленита, фънк бандата SOUTHWICK и още - RUBIKUB и ROOTS ROCKET BAND. Честта да открият второто издание на фестивала се падна на THE TOP STOPPERS, OGI 23 и CAMP SESSIONS на 22 юни. Очаквайте още подробности за фестивалната програма на сайта на "Еlevation Music Festival". Билети за фестивала, който ще се състои на 23-24 юни, с откриващо парти на 22-ри, могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99 лв. (поръчай онлайн).
Ogi 23
OGI 23

още за:

Elevation Festival


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


naglfar 17.05.2012 20:37:06 отговори + 0 0
и блека и наденицата са все хубави работи,ма феновете на тоя фест май обичат повече второто...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2012 14:48:09 отговори + 0 0
Naglfar,отивай да слушаш блек и наденица и не се занимавай с музика,********.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2012 21:58:21 отговори + 0 0
май не сте забелязали "ребрандирането" на сайта като метъл и РОК Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

naglfar 16.05.2012 21:24:32 отговори + 0 0
поредните безродни изверги...абе къде е метъла в тая новина? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stat1c 16.05.2012 20:49:41 отговори + 0 0
REBELITES!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".