Ясни са трите хедлайнъра за "Kaliakra Rock Fest 2008"?

23 дек 2007, 23:25 ч. 308 / 8 79
пред./следв.
По неофициална информация, позоваваща се според мълвата на кмета на Морската рок столица на България г-н Цонко Цонев, трите хедлайнъра за предстоящото трето издание на "Kaliakra Rock Fest", което ще се проведе между 5 и 7 юли догодина, са следните:
5 юли - MANOWAR
6 юли - EUROPE
7 юли - JUDAS PRIEST
   Както знаете, участието на "Металните крале" на първия ден от фестивала е вече сигурно и официално обявено. Същевременно, анонсиравото за 20 декември пускане в продажба на билетите за фестивала, което трябваше да съвпадне и с излаизането на българското DVD на MANOWAR "Live in Bulgaria" (ревю) продължава да се бави и от тук нататък не се знае кога точно ще се случи.


Коментари   (79)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Типтън 12.01.2008 09:15:13 отговори + 0 0
http://www.malkiobyavi.com/pro/pic-news/news.php?newsid=1242
Това е истината.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мишо 6.01.2008 17:54:03 отговори + 0 0
направо се изумих,че фенове на метъла могат да говорят глупости за група като юръп.явно не са запознати с тяхната продукция.но да говориш така за легенди на рока по този идиотски начин -тези хора определено са "разбирачи". юръп са доста добри в момента! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nik 6.01.2008 13:40:26 отговори + 0 0
да имам,на 11 годишна възраст-ако е идиот! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Типтън 6.01.2008 04:30:09 отговори + 0 0
Джудас и пенсионери.Голям майтап.Но всеки с вкусът си.За мен Джудас са най-добрата група за всички времена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пенсионер 5.01.2008 13:34:58 отговори + 0 0
Никовци и всякакви други почитатели на нещо различно.Като не ти харесва един вестник си купуваш друг, като не ти харесва един тв канал превключваш на друг. Като не ви харесва Калиакра рок фест си съберете партакешите и стотинките и идете на друг фестивал, където ще видите групите си. Калиакра рок фест е рожба на Цонко Цонев, човека така разбира рока и така си прави фестивала, за радост на хиляди хора.Айде споко.Бих поспорил колко хора биха събрали изброените от Ник групи с изключение на Slayer на един български стадион.Казано по-точно, ще съберат публика само ако направят групово участие в една вечер.Наздраве.И ако имате идеи на каква възраст човек трябва да спре да свири или слуша рок и метъл - споделете.Сигурно световния музикален свят с трепет ще се поучи от идеите ви. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


EMPEROR 4.01.2008 17:48:47 отговори + 0 0
Ей НИК много си прав-пенсионер фестСтига едни и същи групи в един и същи пенсионерски хеви стил.Крайно време е за нещо по-живо и екстремно.DIMMU BORGIR,MAYHEM, SATYRICON,CRADLE OF FILTH,DEICIDE,SLAYER и др. сьщо биха събрали много хора.Най-бих се изкефил на EMPEROR, но те ту се събират ту се разделят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 30.12.2007 17:57:48 отговори + 0 0
Казва се "Калиакра РОК фест" тоя фестивал, а не "Калиакра МЕТЪЛ фест" и не разбирам защо на Юръп не им било там мястото. На който не му се ходи и не му изнася да не ходи! Да го повторя ли за тези, дето загряват бавно? И моля тези дето са хейтъри и т.н. да не пишат тук, да си изливат овчите мисли на други места или да ходят да се натряскат с евтина ракия в някоя кръчма! Както вече съм споменавал и преди, аз не харесвам дет, блек и подобни, но НЕ ПИША НИЩО под новините с такава тематика. И няма да го направя, защото не съм селянин. Правете си изводите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DepositusCordis 29.12.2007 23:10:52 отговори + 0 0
Единственото което ме притеснява е че някъде в началото на юли са ми държавните изпити иначе отсега бих бил сигурен за Каварната
П.П. Не се карайте за глупости, да не ви беше лошо миналата година, и сега няма да е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ник 29.12.2007 11:26:18 отговори + 0 0
аве вие наистина ли не се чуствате обидени от цялата тази пенсионерщина? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Don Dio 28.12.2007 16:08:40 отговори + 0 0
С нетърпение чаках този фест, но нито една от групите не ми е любима и сега съм малко объркан и не знам какво да правя.Най-кофти от цялата работа е че тези групи вече сме ги виждали!Искам нещо НОВО!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dav 28.12.2007 14:25:46 отговори + 0 0
Дано се потвърди, макар че предпочитам Джудас в София, но нейсе. Имам чувството, че някои хора вместо да се радват на хубавата музика го обръщат на тъпотии от рода на това кой бил по-добър и кой по си заслужавал. това да е футболен мач бе пичове. ако искате нещо такова стойте си в къщи и псувайте пред телефизорите и тва е. без да обиждам да искам да обиждам муцикантите от менъуор мисля, че и те имат вина за това нещо с олигофренските им изказвания против други групи, фалшивия метъл и т.н. не мога да я разбера тази рекламна стратегия, но наистина харесвах групата и особено първите пет албума Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 28.12.2007 10:40:16 отговори + 0 0
Е научихме нещо ново-че foreigner е в същност foreigner-ka)
Хвала на таквъзи жени!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foreigner 28.12.2007 02:22:37 отговори + 0 0
Миналия път бях толкова назад на Джудас, че просто не може да се каже, че изобщо съм била Тоя път трябва да тъпча, сека, късам глави и лея кръв, защото не искам да ги гледам като че ли сме на два различни стадиона Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кен хенсли 27.12.2007 21:13:32 отговори + 0 0
Тигър,напълно те подкрепям за мнението ти- всеки има своя вкус и няма право да обижда предпо4итанията на другите.А това 4е и аз използвах млековарки като определително за Менъуор е 4аст от мнението и иронията ми за тях,а и до голяма степен намек към Имперър за това което казах по-горе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 27.12.2007 20:03:06 отговори + 0 0
Жалка история, жалка... Poison хубаво се е изказал, де, обаче разни EMPEROR-и и други подобни преди него са наговорили един куп глупости, голяма част от които неверни... Добре де, какво ви пречи, че Manowar ще идват отново. Judas Priest нали вече идваха поне веднъж, защо не плюете по тях? Iron Maiden са идвали два пъти(единия път без Дикинсън, ама нищо), ще ревнете ли срещу тях, ако дойдат пак? Не, нали? "Млековарки", божичкооо... И защо? Това, че не ги харесвате, не означава, че не струват. А коя група какво заслужава ще се разбере на фестивала. До тогава споровете са безпредметни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Хеви метъл Фен 27.12.2007 19:23:23 отговори + 0 0
Естествено че Джудас са Хедлайнери.То още от 86 досега винаги са били и то напълно заслужено.Едитствената група от подобен ранг и класа според мен са Аирън Мейдън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 27.12.2007 17:58:16 отговори + 0 0
След Poison то се вижда , че няма какво да каже някой отворко.За което евала!Слейър да издухват когото искат-мен лично досега не са успяли-е на ме пиша си спокойно застопорен.А Юръп може да се провери дали имат нещо свястно ново като се чуьт последните им 2 албума...Излишни са тия приказки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Poison 27.12.2007 17:27:57 отговори + 0 0
Отново Джудас в България!Благодаря на организаторите!
Плюя на всички хейтъри.Като не ви харесва някоя група, кой е хед лайнер, сексуалната ориентация на Халфорд, кой е по стар или по свеж - не идвайте в Каварна. Не идвайте. Стойте си във всеки форум в хейтърска поза и мразете всичко и всички.Пускайте си вашата музика в къщи и умирайте от кеф.И не ме занимавайте с любимите си групи, които по разни причини не идват в Каварна.Тъпо е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EMPEROR 27.12.2007 16:42:43 отговори + 0 0
Офф пак ли тия млековарки,аман вече.Имам чувството,че ако отвора хладилника или консерва и те ще са там.Все се бутат и се пъчат,а всъщност позата им не е 97%,а 100%.Europe нищо ново свестно нямат.Обаче JUDAS PRIEST са готина банда.Наистина превъзхождат млековарките и като виртуозност,композиции и слава.Като искате истински легенди едва ли има по-голяма банда от SLAYER. Тея ще отнесат млековарките като куцо пиле домат,а и имат повече фенове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Scorpio 27.12.2007 11:53:11 отговори + 0 0
Страхотно! Judas са една от бандите след Axel Rudi Pell, за които най-много съжалявам, че пропуснах... Europe миналата година направиха супер шоу и май ще си спазят обещанието, че тази година пак ще се видим! Остава само да съберем пари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DiDi 27.12.2007 11:06:59 отговори + 0 0
Ах,деба!Три мои любими групи на един фест!Леллеее!Ако наистина се случи това, аз съм там и накрая ще се гръмна от кеф!А цени на билети?!Дочух слух че комплекта билети за трите концерта е 110 кинта, ама...де да знам...Джудас да са толкоз евтини... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dav 27.12.2007 11:02:21 отговори + 0 0
Естествено, че при тозо набор от групи Джудас ще са хедлайнерил. Все пак говорим за една от доминиращите и банди в стила, група с история. И миналата година Сабат трябваше да са хедлайнери. Нищо против Менуор, но няма как да свирят след Джудас. О вм крайна сметка какво значение има?????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Типтън 26.12.2007 15:01:13 отговори + 0 0
Както се казваше!Ако Меноар са Крале на метъла,то Джудас са боговете на метъла.И двете групи са си заслужили уважението на Феновете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 26.12.2007 13:03:07 отговори + 0 0
ken hensley, не че нещо, обаче това ли ти е истинското име? Сериозно се съмнявам. Излиза, че те е срам да си напишеш името, а и освен това казваш, че Judas Priest са по-добри от Manowar. Следователно, според собствените ти думи, се срамуваш от това си изказване. Сега, кой е по-добър, кой не е, коя група е дала повече на метъла и коя не е няма да споря, макар че лично на мен музиката на Manowar ми е дала много повече.

Колкото до това, че групите са остарели и т.н. простотии, които разни други елементи разправят, вижте магазина. DVD-то на Manowar "Magic Circle Festival Vol. 1 (2dvd)" вече е изчерпано. Тук, в страната на пиратството, DVD, пуснато на пазара преди две седмици на цена от 58 лева, вече е изчерпано. Това какво ви говори?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 26.12.2007 12:05:50 отговори + 0 0
Ако Джудас дойдат аз ще съм не на 7-мото, а на 8-мото небе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ken hensley 26.12.2007 11:28:40 отговори + 0 0
Джудас са истинските крале на метъла,ама анонимните писа4и за тва са си анонимни - и аз да кажа 4е джудас са под нивото н кралете на ветъра и мене 6е ме е срам да си напи6а името;
Първо:Джудас и всеки ден да идват няма да ми писнат
Второ:6ведите са единствената стойностна група от онези времена на рока,когато вси4ки бяха еднакви
Трето:Менъуор е ясно 4е имат сериозна фен база в България,но толкова да ги вели4аят,ебати,та те 97 % са позиори,и в три процента имат една убийствена китара
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 25.12.2007 18:42:39 отговори + 0 0
Napalm Death също са легенди, но изкъртиха Каварна. Знам, че и фестивалът е такъв. Но все пак мисля,че много хора не биха имали нищо против да се разнообрази малко рок/хеви метъл цикъла в Каварна. Та това ми беше мисълта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 25.12.2007 18:18:55 отговори + 0 0
STREETCLEANER-Не разбра ли че по-свежите работи идват на "Thrash'tl Death"-a???
А все пак организаторите трябва и да си избият вложените пари! С Авантазия няма как да стане тая работа! Трябва имена-легенди!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 25.12.2007 17:20:44 отговори + 0 0
И аз това се питам,ама после се сещам,че сме в България,а тук някои изживяват 2-а младост,след като вече никъде не ги искат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 25.12.2007 15:26:28 отговори + 0 0
Аз ще задам един въпрос, който задавам вече много пъти: не е ли време за НЕЩО ПО-СВЕЖО в Каварна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


cult 25.12.2007 14:38:10 отговори + 0 0
Judas 1969 - ...
... Metal Gods....4ever.

Жалко е да говорите такива неща за Judas...тва което те са правили още преди онзи Анонимен да се роди...никой не може да го направи ако ще до 2030та.
Тва вече е смешно! Група еталон,с толкова история и ..не просто...няма кво да говорим...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 25.12.2007 14:12:39 отговори + 0 0
Judas били под нивото на Manowar о_O ти в ред ли си!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foreigner 25.12.2007 12:48:56 отговори + 0 0
Иване, към всяка тема ти оставяш най-адекватните коментари, браво! айде верно спрете да плюете по всички групи, че ще спрат да ги канят най-накрая и ще мучите после: ама защо няма това или онова Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 25.12.2007 12:03:42 отговори + 0 0
За съжаление Иван е прав... "мразя това, мразя онова" - като не ви харесва нещо просто го подминете без коментар и точка. "Искам това, искам онова" - който иска други (непоканени) групи да си ги покани сам. И аз искам Morbid Angel, но като няма - ОК, ще го преживея... На мен например нито една от тези три групи не ми е от най-любимите (харесвам първите 4 албума на Manowar и няколко на Judas), но ще отида с удоволствие - все пак в България не се провеждат по 200 концерта на година, че да подбирам и да имам хиляди претенции. Това лято в Каварна беше същото - без да са ми от любимите групи и трите ми харесаха, коя повече, коя по-малко, но беше добре. И разберете най-накрая 1 елементарно нещо - въпреки че има и изключения, в повечето случаи единствената разлика между "метъли" и "чалгаджии" е музиката, която слушат... жалка история... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.12.2007 11:28:44 отговори + 0 0
Много интересно само защо Manowar са на първия ден от феста ? Аз лично ще отида пак само за концерта на Manowar но ми се струва малко нелогично да са 1 ви след като другите 2 групи са доста под нивото им . Все пак помним какво направиха миналото лято и това лято би трябвало концерта да е още по размазващ Нямам търпение ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 25.12.2007 09:55:46 отговори + 0 0
БТР закриват, ЦОНКО ПРЕЗИДЕНТ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 25.12.2007 09:42:57 отговори + 0 0
Иване, Иванееее . . . На такива като теб само едно мога да кажа . . . И то е: Евала! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бла бла 25.12.2007 02:31:53 отговори + 0 0
ако можеше вместо MANOWAR да са DEATH
ако можеше вместо EUROPE да бъде JIMI HENDRIX
и RAMONES вместо JUDAS
със специалното участие на Pink Floyd ,Led Zeppelin ,Police ,KonDio .....
абе вие нормални ли сте
който не му изнася да играе на шах и дама
ходете си не евтаназия кадето свират
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 25.12.2007 01:58:16 отговори + 0 0
Амон от ХЕЙТЪРОСЕКСУАЛИСТИ!Аман!
Що тука не вземат да кажат тия тъпи драскачи-супер нещо ще се случва и това лято - цели три групи с донякъде различна аудитория -донякъде еднаква-ще имат шоута?Вместо това непременно трябва да изчетем как тия или ония са куци пък другите обратно...бахти - почвам да си мисля , че вече не е вярно това , че за да се слуша рок музика трябва да имаш така малко повече интелект от това да си чалгаджия.
Ейййй метъл-чалгаджии сте тука повечето-само се вижне кви тъпотии пишете и се отучете.
Научете се да имате уважение и респект!
Говори се за три велики групи - значи респект и уважение!
Ваште шибани вкусчета са си домашен проблем-не обществен.Чекиджиите дето говорят простотиите в случая за Юръп показват точно защо Меноър не се харесват особено от малко по мислещите!Бай!
Аз лично харесвам поне 150 групи и нямам проблем!
НЕ НА ХЕЙТЪРОСЕКСУАЛИЗМА!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 25.12.2007 01:52:11 отговори + 0 0
Сериозно се замислям дали не само изобщо ве
че да драскам нещо след тия новини , а и дали изобщо да ги чета.То бива глупости , ама...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Типтън 25.12.2007 01:00:18 отговори + 0 0
Е щом Джудас ще дойдат обезателно жив или мъртъв трябва да съм там.А Кмета президент заслужава да стане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.12.2007 01:00:03 отговори + 0 0
Manowar може да са кралете, но Боговете са други - Iron Maiden

Иначе като казах, че Еurope може да бъдат заменени с Avantasia, не казвам нищо лошо за Europe - наистина са яка банда и съжелявам, че не ги гледах тази година в Ловеч. Но Avantasia ги харесвам повече
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2007 23:43:27 отговори + 0 0
Мaiden групичка????Странно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 24.12.2007 23:19:06 отговори + 0 0
Така както много се изказват, че няма да дойдат и трите дни ще е фрашкано с народ-гаранция от мен))
А за Юръп по-незапознатите да се запонзаят с творчеството им, защото ми писна от чули-недочули капацитети!! Велика банда са, както и другите две естественНо)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 24.12.2007 22:56:32 отговори + 0 0
От какъв зар половината изказали се тук само споменават, че няма да ходят в Каварна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


lady 24.12.2007 22:29:20 отговори + 0 0
уф . аз пък мислех и 2008 да ходя в Каварна , но като гледам списъка май ще пропусна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2007 22:22:13 отговори + 0 0
Супер! Ама можеше Europe да се замени с Avantasia, които ще са в Сърбия няколко дена преди това. Но така или иначе - аз отивам там, за да ги гледам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sir_J 24.12.2007 22:22:06 отговори + 0 0
For Heavy Metal We Will Die!!!
TaM cMe nak cMe! ))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

detirtus 24.12.2007 21:43:39 отговори + 0 0
Поне няма да се разкарвам до Каварна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ragnishrok 24.12.2007 21:39:45 отговори + 0 0
оффф пак ли бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


maiden 24.12.2007 20:50:01 отговори + 0 0
какви крале на метъла са Manowar бе хора??????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

U.D.O. 24.12.2007 20:02:07 отговори + 0 0
Краля Ozzy Osbourne ако дойде ще е истински фестивал.Искам метъл не хард рок. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 24.12.2007 19:06:21 отговори + 0 0
за втория фестивал - за Thrash Тill Death, със сигурност едната група са КРАЛЕТЕ на траш метала, а именно SLAYER
П.С. Дано юръп да не са участници като хедлайнери, а ОЗЗИ /КАКТО СЕ ЧУВА ВЪВ ВАРНА/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 24.12.2007 18:17:14 отговори + 0 0
емчи то и аз не съм особено заинтерерсован от групите,затова и аз ще чакам thrash til-death,при условия че знам с кои се водят преговори,определено май ще е нещо голямо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2007 17:48:17 отговори + 0 0
абе хора какво толкова имате против Europe,те са и ще бадат една велика група и да ви кайа много хора ще идат пак само заради тях както направиха тази година в Ловеч.И трите групи си имат своите фенове това е нека баде кеф на всички.
Let's Rock
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Spirit 24.12.2007 17:29:42 отговори + 0 0
Абе Юръп и Джудас чий го дирят на една сцена с Кралете на Метъла?
(това горното да го четат само позьорите, за останалите не се отнася)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 24.12.2007 17:28:37 отговори + 0 0
Manowar и Judas не са ми интересни....Europe ги гледах в Ловеч БЕЗ ПАРИ...
Пък дано викнат нещо по-яко за Thrash Тill Death....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 24.12.2007 16:24:44 отговори + 0 0
Хайде "експертите" да не се изказват. Видяхме кoй кoлкo събра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2007 14:24:34 отговори + 0 0
еми най големите торенти в българия са два
в единия го има ама е без интервюта
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 24.12.2007 14:07:44 отговори + 0 0
ЕеЕеЕЕЕеее... дори и да е имало надежди за това и аз да посетя феста, то те тукощо бяха разпилени! само Джудас може да ме замисли малко!
Trash Till Death - чакаме те!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


kimg_of_fools 24.12.2007 13:43:34 отговори + 0 0
единственото , за което си заслужава са Джудас , мановър и юръп трябва да се махнат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tumnasianka 24.12.2007 13:28:15 отговори + 0 0
Хайде стига сте се оплаквали. Няма начин, трбва да има и по-рок звучене не само як метъл. Аз ще отида и за трите дни и ще се накефя максимално. Когато прочетох за Джудас и ми подивях. Изпуснах ги толкова пъти, но ето че сега ще имам възможността да ги видя на живо. На другите съм ходила и пак ще отида и знам, че няма да съжалявам. И...какво като са през ден. ЩЕ се уморите от купон и море ли? Не мога да ви разбера. Който не иска, ще си чака, ще си пие бирата и пак щ си направи купона.Който не, ще се размазва всяка вечер. Тва е.Айде да става по-бързо юли месец. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 24.12.2007 13:24:24 отговори + 0 0
Макфера - абе Вакен не беше ли август месец. Много отрано си се засилил натам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 24.12.2007 13:07:19 отговори + 0 0
Нееее,махнете Europe!Имат там една известна боза(поне за мен) и трябва да свирят на един фест с Manowar и Judas |-( Не става така,дано да не са официалните... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 24.12.2007 11:46:05 отговори + 0 0
Трябва меноуор и джудас да са поредни дни, така става малко тъпо, много хора биха отишли и на двата, а така трябва или да избират, или да стоят един ден само на бира и без концерт, или тряя да се прежалят и да ходят на юръп... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sodom 24.12.2007 11:26:25 отговори + 0 0
Judas очевидно ще се гледат за втори път.чудесно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мнение 24.12.2007 10:45:27 отговори + 0 0
така обявени доста хора ще дойдат само за Джудас третия
ден..трябва Меноуор и Джудас да са един след друг за да
останат хората поне два дена...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Milen 24.12.2007 10:32:03 отговори + 0 0
И къде е изтекло DVD-то? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 24.12.2007 10:00:20 отговори + 0 0
Judas,Europe-супер Manowar-можеше нещо друго Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 24.12.2007 09:35:18 отговори + 0 0
Остава само да си намеря директен полет Варна-Франкфурт и ще дойда за трите дни, щото след това съм на Меджик Съркъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гюро Ахмедов 24.12.2007 08:20:52 отговори + 0 0
Да е жив и здрав кмета Цонко Цонев. Само тези юръп не ми е ясно какво правят там?
Но за Меноуър и Джудас - супер. Ако може юръп да са сменени с някой друг - например с Металика,Оззи , Кисс,Деф Лепард /за АС/ДС не можем още да мечтаем/
П.С. ЦОНКО ЦОНЕВ - следващият ПРЕЗИДЕНТ на Р.БЪЛГАРИЯ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

R.M.Strarelova 24.12.2007 07:18:10 отговори + 0 0
Тия три групи доста се навъртат тъдява напоследък, вероятно им е харесало родното пенсионно осигуряване :ор Па и цените на пипера и чесъна са доста ниски на Женския пазар, привлекателна дестинация сме си, нема що! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2007 01:35:22 отговори + 0 0
8 юли - Б.Т.Р. като черешка на тортата ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Макфера 24.12.2007 01:20:01 отговори + 0 0
Само за Джудас ме е яд.Ама аз мисля по тва време да съм във Вакен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2007 01:11:59 отговори + 0 0
Dvd-то изте4е преди неколко дена
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 24.12.2007 01:07:49 отговори + 0 0
Юръп?!? Абе т'ва някаква е**вка ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

anonimen 24.12.2007 00:52:50 отговори + 0 0
През 2039 пак ли ще са те,че аман от тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2007 00:18:37 отговори + 0 0
а през 2009-та - Маноуар, Мотърхед, Хелоуин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 23.12.2007 23:58:37 отговори + 0 0
5 юли - MANOWAR Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".