SODOM обявяват европейски дати, България отсъства

31 яну 2006, 08:31 ч. 143 / 5 8
пред./следв.
След като наскоро ви съобщихме, че в интервю Tom Angelripper е заявил, че SODOM ще посетят България през пролетта (прочети), сега са известни и потвърдените до този момент дати от предстоящото "Lords of Depravity Over East Europe Tour 2006". То ще бъде заедно с FATAL EMBRACE, плюс PANZER'FAUST и ASSASSIN за част от концертите. Потвърдените засега дати са от 15 до 22 април и включват Литва, Латвия, Естония, Полша, Германия и Чехия, но не и България.

още за:

Sodom


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


M16 22.02.2006 15:26:12 отговори + 0 0
Трябва да дойда България ги ОБИЧА!!! Това е истината. Има много яки банди, но Содом си остава най-ЛЮБИМАТА на БГ феновете!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Коцето 1.02.2006 15:02:51 отговори + 0 0
Пичове, стига сте плюли по организаторите. Няма какво да се сдухвате, Sodom както и почти всички останали банди, обавени за Каварна'06, все още не са изнесли никакви дати за лятото. Нали се сещате за какви преговори става въпрос за да се оформи едно турне и да се навържат изявите като маршрут и по време. Минала седмица като влизах по сайтовете на групите които чакаме, нямаше дати за нашия Monsters of Rock, както и за другите летни метал фестивали в Европа. Само Holy Moses са обявили 06.VIII-Bulgaria и Children of Bodom-Wacken (В момента виждам че и Ministry на 26.I. са потвърдили за Wacken). Така че за момента самите банди не са си изяснили програма и нашите промоутъри нямат никаква вина. Дори напротив - избраха датите и преговаряха с бандите от рано. Знаете за идеята че бандите, които ще участват на MoR, ще идват от Wacken, a за самия Wacken до нова година бяха потвърдили само 13 групи. Сега броят им расте и една по една ще се появат и нашите (да се надяваме и в списъците за България). Единствената грешка (съвсем разбираема) на организаторите е че оповестиха предварителен списък - за никой от останалите фестове няма листа с ЕВЕНТУАЛНИ участници, а само с вече потвърдили. И причината е само една - промени неможе да няма. Така няма повод за разочарование и мрънкинг (нещо което очевидно владеем). Така че фест ще има, кой ще свири само предполагаме, но ще е добро и Sodom го знаят. А и България ги влече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 1.02.2006 06:06:27 отговори + 0 0
Възможно е Содом да обявят и още дати, липсата на България засега, не изключва възможността все пак да дойдат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gruh 1.02.2006 02:40:51 отговори + 0 0
i az mnogo se radvah ama e na preebaha ni (( shteshe da e mnogo qko i Sodom i Assassin deba tiq promoutari skapani... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.01.2006 22:19:14 отговори + 0 0
А аз толкова се радвах, като чух че ще идват(( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Радо 31.01.2006 19:26:13 отговори + 0 0
със сигурност ще дойдат, след като са част от Монстърс ъф Рок Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gruh 31.01.2006 14:43:49 отговори + 0 0
deba...tolkofa nikoi nemoja da gi pokani... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 31.01.2006 14:12:58 отговори + 0 0
кзавам ви че тия момчета ще дойдат тая година помнете ми думата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".