SODOM стават квартет

22 яну 2018, 15:19 ч. 2363 / 10 10
пред./следв.

   След като Tom Angelripper се раздели с дългогодишните членове на SODOM - барабаниста Markus "Makka" Freiwald и китариста Bernd "Bernemann" Kost, е вече ясен и новият състав на легендарната банда. Тя вече ще бъде квартет. 

   Към фронтмена се присъединяват Husky (ASPHYX, DESASTER) - ударни и Frank Blackfire (екс-SODOM, екс-KREATOR, FRANK BLACKFIRE, ASSASSIN) и Yorck Segatz (BEYONDITION) - китари.

   По този начин започва и "нова ера" в кариерата на SODOM. Музикантите вече работят по нов материал, за който се съобщава, че ще бъде различен от всичко предишно. През пролетта се планира да излезе първият сингъл на новия лайнъп на бандата.

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hypohead 23.01.2018 20:00:37 отговори + 1 0
"М-16" е най-добрия албум на Sodom след "Аgent Orange"....нещо си се объркал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

};-( 23.01.2018 10:43:48 отговори + 4 3
Гледам снимката с новия "лайнъп", която безспорно е яка, и си мисля това или са некви лоши и страшни чичковци или е криза на средната възраст.
И в двата случая има нещо смущаващо.

А постъпкана на Том не е мъжкарска, а е помярска.
Така действат страхливците и аз имах някакви симпатии към този човек, но сега много ми падна в очите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чи Ко 23.01.2018 14:41:00 + 3 2
Групата е на Том и той може да прави каквото си иска. Статистиката на Бернеман със Содом е един добър, два ОК и осталото лоши албуми; лайфовете с Том и Бернеман не се получават от години, като почнат солата и положението става какафония на фон на пусната прахосмукачка...казвам го от гледна точка на фен на групата, гледал Содом 9 пъти последните 10 години.
Новите им парчета не се слушат от феновете - справка реакцията им по концерти и какво се слуша в last.fm и spotify, новият мърч не върви - затова не се и прави, а само преиздават стари класики. Криейтър имат нови модели тениски и всякакви глупости година през година - Содом преиздават ДЕМОТАТА си и правят суичъи и тениски със Victims of death и In The Sign Of Evil през 2017г...ако това не е знак че групaта (разбирай - Том) и феновете не харесва последните албуми, то не знам какво е !
Бернеман на дърти години твъде много го хвана манията да прави метъл за радио слушане, ама просто не става така - чичА Том има слабост към старото звучене и e болен фен Венъм и Моторхед. Благодарности на Бернеман и Макка и довиждане.
Аз лично чакам какво ще измислят Блекфайър и Хъски и имам големи очаквания. Интересно е какво ще се случи с Хъски, някак си не виждам как ще остане барабанист на три големи групи, които са активни. Може и да не са вечно на турне като Слейър и Кенибъл Корпс, ама...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 22.01.2018 21:58:42 отговори + 3 3
Доволен съм, че Франк отново е в групата. Колкото и добри албуми да направиха без него, все пак не са по-добри от тези албуми с него Не че очаквам да направят нещо чак толкова яко, като Agent Orange и Persecution Mania, но дано се доближат до тия класики. Факт е и че с изгонения китарист имат добри албуми, но липсват яките "хитове" отпреди. City of God минава за "хит" ама е доста зле в сравнение със старите класики. М-16 може би се доближава, и като песен, и като албум до великите 2 с Франк. А имаше и направо слаби албуми, като едноименния. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 22.01.2018 19:32:22 отговори + 5 2
Успех на Том в бъдещите му начинания! Аз пък имам голяма Содом колекция за разпродаване ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 22.01.2018 15:35:09 отговори + 6 17
Йей, ама как разкара само ония некадърници ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


??? 22.01.2018 16:03:02 + 13 0
22 години е държал в групата некадърник? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

От мазето 22.01.2018 16:03:37 + 0 3
Сарказъм ли надушвам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 22.01.2018 16:39:20 + 11 4
Не само 22 години го е държал тоя некадърник, ами и какви некадърни албуми е записал с него през това време - т'ва Code Red, т'ва М-16, т'ва In War And Peaces... боза ти казвам! Добре поне, че другия некадърник Bobby "Blitz" го разкара по-рано, че ако ги беше отстрелял и двамата с един чат щяха да му дадат Нобелова награда за мениджмънт.

Оставяйки тия дреболии настрана е истина, че Том е човека зад тази група и вероятно има причини да поеме по този път. Не коментирам дали го е направил по най-етичния начин. Във всеки случай дръзко решение, остава и да си е струвало.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 22.01.2018 17:49:45 + 2 0
@ От мазето
Кой питаш?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".