SODOM завършиха миксирането на предстоящия си албум

24 авг 2020, 08:26 ч. 774 / 7 3
пред./следв.

   Германският траш метъл квартет SODOM приключиха с миксирането на материала за предстоящия си нов студиен албум с продуцента Siggi Bemm.

   Както знаете, творбата ще носи заглавието "Genesis XIX" и ще бъде първа за настоящия състав на бандата. Освен Tom Angelripper, това са китаристите Frank "Blackfire" Gosdzik (екс-KREATOR/ASSASSIN), свирил и преди с групата, и Yorck Segatz (BEYONDITION), както и барабаниста Toni Merkel.

   Предстои да бъдат разпространени повече подробности за бъдещия диск. Очаква се той да излезе на музикалния пазар през есента от "SPV"/"Steamhammer".

 

още за:

Sodom


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ron Jeremy 24.08.2020 22:08:40 отговори + 0 0
Decision Day за мене е шедьовър. Едва ли ще успее да го надскочи - и като музика, и като звук на групата изобщо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 25.08.2020 21:41:03 + 0 0
ЩЕ МОЖЕ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 24.08.2020 18:04:41 отговори + 6 0
Ето това е готина новина за любима група....Ще се купува....За първи път цял албум с двама китаристи.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".