"Sofia Music Enterprises" потвърдиха LADYTRON за съпорт на DEPECHE MODE

7 яну 2009, 15:20 ч. 436 / 8 3
пред./следв.
Информацията, която ви съобщихме преди броени дни - че LADYTRON ще бъдат съпорт на DEPECHE MODE по време на концертите им на Балканите през пролетта, включително и на 18 май в България, е вече официално потвърдена от организаторите "Sofia Music Enterprises". Предстои обявяването и на още една, българска подгряваща банда. Самите LADYTRON също имат една четвърт родно участие в лицето на вокалистката Мира (на снимката - най-вляво).

   Билетите за събитието в рамките на "Tuborg Green Fest" бяха пуснати в продажба на 13 октомври 2008 г. на цени между 40 и 80 лв. и голяма част от тях беше разподадена за броени дни. Все още пропуски на цени от 40, 45 и 55 лева могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, онлайн на адрес www.ticketpro.bg, касите на "Тикетпро" и неговите партньори в цялата страна и др.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


noone 30.01.2009 09:53:13 отговори + 0 0
Бони М ли :? лол ти кои клас си бе.... 3-4-ти :? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вайгашот Лейтърян 7.01.2009 18:18:44 отговори + 0 0
Пред чара фин на нашта Мира,
сърцето ми да тупка спира.

:облиз:
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.01.2009 16:17:28 отговори + 0 0
А кво стана с концерта на Бони М? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".