SONATA ARCTICA коментират във "Фрактура" коя е най-лошата мода, която някога е била част от метъл сцената

10 яну 2020, 08:28 ч. 1057 / 5 3
пред./следв.

   На 12 януари ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на SABATON, BONDED, AVATAR и REVOLUTION SAINTS.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат SONATA ARCTICA и ще си припомним какви истории разказaха GODSMACK за родните фенове. В интервюто финландската банда споделя каква роля играе метъл музиката в съвременното общество, кой е най-трудният албум, който някога е записвала, и колко самотен може да е животът на един музикант на турне. Ще бъде излъчен концерт на NINE INCH NAILS и репортаж от австрийския фестивал "Nova Rock".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c WHITESNAKE, FIVE FINGER DEATH PUNCH ще правят кавър на Kenny Wayne Shepherd, класическата песен ще бъде нa PANTERA, в "Exotic" ще бъдат представени SITAR METAL, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени кадри от гостуването на THERION в България през 2010 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на METALLICA, SPIRITBOX, MINISTRY и ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ДЕН също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 11.01.2020 07:21:40 отговори + 0 0
Ако става дума за мода в музиката, пичовете явно са се вдъхновили за интервюто след едно хубаво преслушване на излагациите си от Reckoning Night насам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 10.01.2020 14:46:10 отговори + 3 0
Тази може би: https://www.werock.bg/ezine/photo/569/_mg_9945.jpg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 10.01.2020 14:57:27 + 0 0
Ха-ха, да. То на тая снимка пича сякаш води уроци по аеробика, тае-бо или няк'ви други измишльотини в някое клубче, нейде в слънчево Маями ...

П.П. Хрумна ми и втори "сценарий" обясняващ снимката, всъщност доста по-рокаджийски - нашия човек току що зад кулисите е попалувал с някое "групи" и ръцете му още пазят "спомена" от завладяването на "балкона" и (физиономията на лицето му май подсилва тази теория )...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".