SONATA ARCTICA коментират във "Фрактура" защо днешните банди свирят все по-тежко и по-бързо

8 ное 2019, 06:45 ч. 962 / 6 7
пред./следв.

   На 10 ноември ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на Marilyn Manson, RAGE, LORD OF THE LOST и THE DEVIL WEARS PRADA.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат SONATA ARCTICA и ще си припомним какви истории разказaха THE HAUNTED за родните фенове. В интервюто финландската банда споделя кой е най-специалният комплимент, който е получавала за музиката си, коя е най-скъпо струвалата грешка в кариерата им и как наученото като музиканти им помага и в личния им живот. Ще бъде излъчен концерт на SUICIDE SILENCE и репортаж от белгийския фестивал "Durbuy Rock".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c LACUNA COIL, COMING FOR BLOOD ще правят кавър на HOUSE OF PAIN, класическата песен ще бъде нa AC/DC, в "Exotic" ще бъдат представени ALDIOUS, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени кадри от гостуването на ANNIHILATOR в България през 2010 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на BEHEMOTH, Zakk Wylde, NOVEMBERS DOOM, TESSERACT, Ray Adler, ANTI-FLAG и MAGNETIC също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 9.11.2019 04:46:06 отговори + 4 0
Или защо всички *останали* групи вече свирят по-бързо от тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 8.11.2019 12:10:17 отговори + 9 1
Бяха ужасни на живо във Варна. Музиката им става все по-зле и по-зле с всеки следващ албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Филипов 9.11.2019 13:22:37 + 2 0
Ужасно беше озвучаването. И на тази годишната, и на миналогодишната Варна. Но пък предната седмица в Челопеч беше наред. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Флавиус 8.11.2019 11:09:43 отговори + 8 0
Соната Арктика не само, че не свирят вече бързо, ами и с всеки следващ албум все повече се сбозяват. Последният им добър албум беше от 2004та, а това вече е бая отдавна, а и да не говорим, че ако се вярва на setlist.fm, не свирят нищо от него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 8.11.2019 10:41:00 отговори + 0 1
Далеч не всички свирят по-бързо. Примерно Hamferd, Clouds и т.н. не може да се каже, че свирят бързо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 10.11.2019 23:45:49 + 0 0
Да споменеш тези групи, когато става въпрос за Свинята арктика, е светотатство. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 8.11.2019 09:30:21 отговори + 11 1
Много се разочаровах от тях във Варна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".