SONATA ARCTICA разкриха обложката и песните от предстоящия си албум

6 мар 2007, 10:28 ч. 84 / 2 4
пред./следв.
Ето обложката и списъкът на песните от предстоящия албум на SONATA ARCTICA "Unia", който ще излезе на 25 май чрез "Nuclear Blast":
01. In Black And White
02. Paid In Full
03. For The Sake Of Revenge
04. It Won't Fade
05. Under Your Tree
06. Caleb
07. The Vice
08. My Dream's But A Drop Of Fuel For A Nightmare
09. The Harvest
10. The Worlds Forgotten, The Words Forbidden
11. Fly With The Black Swan
12. Good Enough Is Good Enough
   Първият сингъл "Paid In Full" ще се появи на 27 април и ще включва: "Paid In Full" (radio edit), "Out In The Fields" (Gary Moore cover) и "Paid In Full' (album version)".

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


wolf 7.03.2007 11:20:47 отговори + 0 0
Баси как са загрозили логото... Без ония ръбати букви тва ми изглежда бая постно, леко комерсиално. Не че те не си бяха леко комерсиални и преди, обаче все пак малко ме кефеха, дано това не се получи някакъв ултра-комерс-поп-нео албум с малко жица са цвят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MasqueradeBall 6.03.2007 22:15:37 отговори + 0 0
Надявам се да останем приятно изненадани от промяна, било тя голяма или малка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.03.2007 14:04:19 отговори + 0 0
Уж бил по-прог насочен албума ;Р. С много глупости вътре... не, сигурен съм, че ще ми хареса, щом са го правили заедно като истинска банда, а не всеки вкъщи сам да записва ;Р. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

whips 6.03.2007 11:11:51 отговори + 0 0
Хмммм, забелязвам лека промяна в логото и солидна промяна в графичния дизайн. Дали ще станем свидетели на завой и в музиката? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".