SONATA ARCTICA ще започнат записи през април

31 мар 2009, 18:52 ч. 115 / 1 8
пред./следв.
SONATA ARCTICA съобщават, че са готови с около поливината материал за следващия си студиен албум. Групата планира да започне записите за творбата по някое време през другия месец и всичко да е готово до края на май. Песните са малко "по-мрачни" и "не толкова сложни" като в "Unia", като бъдещият диск определено няма да е завръщане към корените, но ще носи запазената марка на SONATA ARCTICA. Дискът ще излезе през септември 2009 г. от "Nuclear Blast Records" и естествено - бандата ще тръгне на световно турне в негова подкрепа.

още за:

Sonata Arctica


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


кръстоносец 1.04.2009 22:46:15 отговори + 0 0
амра,явно работим за увеличаването на металното братство!ама то ен е само майка ми-и малкия ми братовчед така запалих(сега е на 11 години).е как няма да се ходи до каварна-все и 50 кина да е билета си заслужава всяка една стотинка!!!а дано освен соната да дойдат и рапсоди,че и пак джудас!!!а ако мога и на арч енеми в турция може да се ходи!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AMRA 1.04.2009 16:52:43 отговори + 0 0
ХА - ХА, Кръстоносец, шегата настрана, но и моята майка прослуша пауър метъл с тях. Радвам се,че имах възможност лично да й ги препоръчам. А за албума, очаквам го с нетърпение и наистина ако трябва пак ще се ходи до Каварна - просто си заслужава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siki 1.04.2009 13:29:51 отговори + 0 0
Чакааааам! Тони и сие са върхът! дано пак да дойдат за конецрт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.04.2009 00:20:12 отговори + 0 0
Успех им пожелавам на тези момчета!Обожавам ги!Дано някоя година да ни посетят отново.Дори и в Каварна да е пак,отново ще се вдигна заради тях дотам!Нямам търпение да го чуя и тоз нов албум,когато излезе на бял свят.Поклон Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кръстоносец 31.03.2009 23:39:53 отговори + 0 0
ще бъде според мен интересен албум-най-жече откакто напусна яни групата попромени значително стила си на свирене.с елияс звучат доста различно от първите албуми,но пак не бих сбъркал стила им!те са сред наистина малкото много талантливи банди днес щом и маика ми прослуша пауър метъл с тях наистина много добри!!!дано все пак дойдат в България,че ме е много яд,че не ходих на предния концерт в каварна а някакво инфо кога елияс(мисля си,че беше той) ще издаде соловата си творба
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metallica fan 31.03.2009 22:30:01 отговори + 0 0
Но този път е за предпочитане да дойдат направо в София Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.03.2009 21:29:05 отговори + 0 0
а дано Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.03.2009 20:40:31 отговори + 0 0
и пак да се отбият Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".