SONATA ARCTICA - за втори път в България, за втори път в Каварна

15 юли 2011, 21:06 ч. 2469 / 8 3
пред./следв.
В разгара на лятото "Арктическата соната" от Финландия гостува за втори път в България и отново в Каварна. Предишното посещение на SONATA ARCTICA тук бе на 6 май 2008 г. А сега това е третата група, която свири в първия ден на "Kavarna Rock Fest 2011". След нея сцената остава за PARADISE LOST, а за феновете предстоят още два дни метъл празненства край брега на Черно море...



 Вече може да разгледате и над 50 снимки на SONATA ARCTICA.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гергана 16.07.2011 14:09:26 отговори + 0 0
Иииих беее! Единствено заради тях бих отишла на фест..и не бях там. Сори, но достатъчно съм се наслушала вече по фестивалите на групи, които не слушам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тhy Serpent 16.07.2011 13:37:12 отговори + 0 0
в Каварна много пъти е имало и има лабаво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но красив 16.07.2011 01:16:25 отговори + 0 0
Идвам от феста тъкмо и много яко се разбиха Соната не съм чак такъв фен на Парадайс ама и те яко забиха в КАВАРНА НЯМА ЛАБАВО Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".