SONIC SYNDICATE с лирик-видео към сингъла "Start a War"

5 сеп 2016, 10:03 ч. 639 / 6 7
пред./следв.

   Шведско-британската модерна метъл банда SONIC SYNDICATE ще издаде новия си, шести студиен албум, озаглавен "Confessions", на 14 октомври чрез "Despotz Records". Продуцент на творбата е Kritoffer Folin. Текущо ви съобщаваме подробности за бъдещия диск. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате официалното лирик-видео към първия сингъл от него. Песента се казва "Start a War".

 

 

още за:

Sonic Syndicate


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 5.09.2016 16:10:32 отговори + 0 2
Само да прочета "модерен" метъл и веднага ми става ясно за какво става дума - ЕМОТА!

Защо никой никога не нарича млади и сравнително нови групи като Дилейн и Батъл Бийст "модерен" метъл, а все някакви зализани емонца-позьори, които дори не свирят метъл?!

Пример:
"Модерните метъли BRING ME THE HORIZON и ASKING ALEXANDRIA тръгнаха на общо турне с още по-модерните метъли SLIPKNOT"

"Финландските пауър метъли BATTLE BEAST и холандските симфометъли DELAIN ще са специални гости на концерта на SABATON"

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 5.09.2016 16:11:25 + 0 2
Не виждам логиката :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 6.09.2016 13:32:06 + 1 0
Еми като не ти стига рама, как ще я видиш... явно идеята, че модерен, ползвано като стилово определени, касае стила, а не възрастта на групата или тази на членовете и ти идва доста сложничка. Споркойно, батко ти ще ти обясни.

Battle Beast може да са нова група, но стилът им не е. Delain не са нито нова група, нито стилът е нов, пък и възрастово са далеч от първа младост.

Така че бягай от думата модерен като дявол от тамян и не се изненадвай от безкрайно прости неща повече. Като видиш модерен метъл някъде, веднага разбирай, че не си целевата аудитория на групата и спеси на всички словесните си фекалии...

И това, че не си емо не значи, че не трябва да се къпеш. Човек ще се задуши само като ти чете коментара, не искам да си представя дори какво си на живо...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

frost 5.09.2016 13:23:30 отговори + 3 0
The fuck ?! Това изобщо не звучи като sonic syndicate... какво става с тая група ? Добре че бившите сформираха Unguided... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 5.09.2016 12:45:02 отговори + 1 2
Тези отдавна не са на ниво... от много отдавна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радул 5.09.2016 11:11:51 отговори + 1 1
Аве какво става тука бре!!!!
Първо във видеата за правеното на албума е ред сълзи, ред сополи, а сега и това.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stefan 5.09.2016 10:21:16 отговори + 3 1
Тотална помия и подигравка с феновете. Какво се случва с големите шведски alternative и melo-death групи? Първо In Flames сега и Sonic Syndicate... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".