SOULFLY пускат официално лайв видео, заснето от 360 градуса

18 сеп 2015, 09:01 ч. 897 / 9 5
пред./следв.

   SOULFLY на Max Cavalera пуснаха онлайн официално концертно видео, заснето под ъгъл от 360 градуса. Режисьор е Robert Sexton (THE DEVIL WEARS PRADA, DEATH ANGEL). Изпълнението е на заглавното парче от актуалния студиен албум на групата "Archangel". Бандата споделя, че новаторската технология ще даде възможност на зрителя да се почувства все едно е бил непосредствено пред сцената по време на шоуто.

 

 

още за:

Soulfly


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мури 18.09.2015 17:51:56 отговори + 0 0
Ебати тъпото с тея 360°!Един клип не може да те приближи и милиметър до живо изпълнение.Нема пот,нема гъч!????
Иначе групата си е супер!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хич 18.09.2015 12:54:52 отговори + 1 0
Е да ама това поне можеш да си го пускаш отново и отново. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 18.09.2015 11:15:36 отговори + 2 1
Абе добре е, ама като взех да го въртя насам-натам от онова търкало на екрана, едва успях да намеря Макса. Докато се ориентирам къде е сцената и той клипа свърши Не ми разправяйте вие..., на живо си е по-добре. Хайде със здраве. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nerd 18.09.2015 10:09:13 отговори + 2 2
Пичове, да снимаш "под ъгъл от 360 градуса" е същото като да снимаш под ъгъл от 0 градуса, т.е. под никакъв ъгъл - ще рече доста безсмислено изказване. Особено предвид, че изобщо не става въпрос ПОД какъв ъгъл е снимано, а какъв е ъгълът на полезрение във видеото - ще рече съвсем друго нещо. Ако не можете да разберете какво ви казвам, е не мога да ви помогна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оправете го 18.09.2015 09:03:45 отговори + 2 1
лав-видео? нещо хипарско? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".