SOULFLY разкриха работното заглавие и имена на песни от новия си албум

15 ное 2009, 09:23 ч. 248 / 8 4
пред./следв.
SOULFLY влязоха в студио "Edge Of The Earth" в Холивуд, Калифорния на 6 ноември с продуцента Logan Mader (MACHINE HEAD, DIVINE HERESY, CAVALERA CONSPIRACY, GOJIRA, DEVILDRIVER), за да започнат записите за новия си албум. На този етап творбата носи работното заглавие "Omen". Наследникът на миналогодишния "Conquer" се очаква да излезе в началото на 2010 г., а ето и работните имена на някои от песните в него: "Bloodbath And Beyond", "Soulfly VII", "Off With Their Heads", "Omen", "Rise Of The Fallen", "Great Depression", "Apocalyptic Clash", "Vulture Culture", "Lethal Injection", "7 Daggerz".

още за:

Soulfly


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


makeyourownbones 15.11.2009 21:38:43 отговори + 0 0
Аз май съм един от малкото, които искат един по-грууви албум, но това едва ли ще стане. Tраш маниаци, очертава се да празнувате отново Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.11.2009 16:13:36 отговори + 0 0
TRIBE!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 15.11.2009 12:34:04 отговори + 0 0
напротив ! е . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 15.11.2009 11:26:52 отговори + 0 0
Е на къде без поредната песен найменована Soulfly... те са ми доста любими м/у другото, прекрасно съвпадат с различни нюанси на настроението.
Хайде, след като е записан албума да има концертче в Бг. не е задълвително да е за пореден път София!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".