SOULFLY ще отбележат 20-годишнината на дебюта си с нов албум

9 ное 2017, 07:49 ч. 808 / 4 3
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът и лидер на SOULFLY Max Cavalera (екс-SEPULTURA) говори за предстоящия юбилей на дебютния албум на групата, издаден през 1998-а. Музикантът е развълнуван от годишнината и има намерение да я отбележи с нов студиен диск на групата. Творбата ще бъде издадена от "Nuclear Blast".

   Max ще започне работа по материала веднага след края на настоящото турне на SOULFLY, на което те изпълняват целия албум на NAILBOMB от 1994-а "Point Blank". Последният засега запис на SOULFLY - "Archangel" - излезе през 2015 г.

 

още за:

SoulflyMax Cavalera


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


тоягата 28.12.2017 21:54:06 отговори + 0 0
Алмуба къпти !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 9.11.2017 09:26:08 отговори + 1 9
Тоя що не вземе да изпълни целия албум на Лепа Брена Хайде да се волимо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДА! 9.11.2017 09:51:56 + 11 1
Ти защо знаеш имената на албумите на Лепа Брена??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".