SOULFLY започнаха записи за 12-ия си албум

22 яну 2021, 18:54 ч. 452 / 7 2
пред./следв.

   Max Cavalera и групата му SOULFLY съобщават, че в момента са в студио "Platinum Underground" във Финикс, Аризона и са заочнали работа по следващия си, 12-и дългосвирещ албум.

   Продуцент на творбата е Arthur Rizk (CAVALERA CONSPIRACY, POWER TRIP, CODE ORANGE). Фронтменът на бандата споделя, че композира материала със сина си Zyon от юни миналата година и добавя "Очаквайте неочакваното. Няма правила, няма ограничения, няма връщане назад, само чист SOULFLY". Планира се дискът да излезе на музикалния пазар към края на тази година от "Nuclear Blast Records". 

 

soulfly

още за:

Soulfly


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 24.01.2021 19:56:15 отговори + 0 3
Не разбирам какво им намират на тия. Сепултура са в пъти по-добри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не знам 22.01.2021 19:04:37 отговори + 5 3
Това не е Макс. Това е Любо Малковски.
Извод: Без Малковски няма Септултура!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".