SOUNDGARDEN и JUDAS PRIEST сред спечелилите вота на феновете за Залата на славата на рокендрола

12 яну 2020, 19:05 ч. 1867 / 8 1
пред./следв.

   Станаха ясни петте групи/изпълнители, които ще бъдат включени в т. нар. "бюлетина на феновете" за американската Зала на слава на рокендрола след приключилото вече онлайн гласуване.

   Това са DAVE MATTHEWS BAND, Pat Benatar, THE DOOBIE BROTHERS, SOUNDGARDEN и JUDAS PRIEST. Първата банда печели вота с над 1 млн. гласа. SOUNDGARDEN имат 722 931 гласа, а Rob Halford и компания получиха 675 434 гласа.

   THIN LIZZY са на осмо място, MOTORHEAD - на девето, а NINE INCH NAILS - на 11-о място.

   Петте първи изпълнители от фен вота ще се борят за едно място при избора на около 1000 журналисти и професионалисти от музикалния бизнес кой ще бъде въведен с "Випуск 2020" в Залата. Церемонията тази година ще се състои на 2 май в Кливланд.

   Независимо от легендарния си статус, доста европейски рок и метъл банди трудно намират място в Залата или още дори не присъстват там. Независимо дали този път ще успеят или не, JUDAS PRIEST ще гостуват отново в България през това лято. Те са големите хедлайнъри на фестивала "Midalidare 2020", който ще се проведе между 17-19 юли на вече познатото на публиката място до село Могилово (поръчай билет онлайн).

 

rob halford



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


force 13.01.2020 01:08:24 отговори + 2 1
Просто суета... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".