SOUNDGARDEN коментират във "Фрактура", че музиката им е издържала теста на времето

15 май 2015, 08:43 ч. 652 / 6 3
пред./следв.

   На 17 май ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на HELLYEAH, ACCEPT, HOLLYWOOD UNDEAD и ARMORED SAINT.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат SOUNDGARDEN и бъде представено новото концертно DVD на KATATONIA. В интервюто американската група споделя защо се е притеснявала как хората ще приемат албума за тяхното завръщане, че е започнала да настройва китарите си ниско още преди 20 години и какво е запалило по музиката всеки един от тях. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказaха PRETTY MAIDS на миналогодишното издание на фестивала "Kavarna Rock".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с JUDAS PRIEST, GODSMACK ще правят кавър на LED ZEPPELIN, а класическата песен ще бъде нa SAVATAGE. Клипове и концертни песни на BEHEMOTH, SOCIETY 1, THE AGONIST, TWELVE FOOT NINJA, SEPTICFLESH, URIAH HEEP, NAMELESS DAY RITUAL и AGNOSTIC FRONT също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

 

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.    

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Корнелий 16.05.2015 20:03:09 отговори + 0 0
Супер са Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Deadpool vs Carnage 15.05.2015 13:53:02 отговори + 0 1
Sofia rocks 2015 трябва да е с Soundarden не със гейовете One Republic Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хахаха 15.05.2015 13:54:15 + 1 0
OneRepublic не е София Рокс бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".