SOUNDPROPHET с концерт във "Fans" на 11 януари

9 яну 2014, 16:09 ч. 355 / 4 0
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Soundprophet издадоха дебютния си албум "More Than Any Spoken Words" (ревю) на 2 ноември с концерт, който напълни до пръсване малката зала на клуб Mixtape 5. След като травма на басиста Димитър Граматиков попречи на групата да продължи с живите изяви в подкрепа на диска, сега момчетата се завръщат на сцена с лайв в клуб Fans тази събота, 11 януари.

   Soundprophet са готови да се впуснат в новата година със засилено присъствие на концертния афиш и хъс за много нова музика. На концерта във Fans ще можете да си купите диска, както и новите тениски на групата. Вратите отварят в 20:00, самият концерт ще започне в 21:00 часа, а входът е 6 лева.

    Тук можете да гледате професионално видео към песента "Constant Sunrise" от представянето на "More Than Any Spoken Words":



още за:

Soundprophet


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".