SPASM се присъединяват към "Autumn Souls Of Sofia Warm-Up Party"

2 май 2017, 11:30 ч. 1197 / 7 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Е, дами и господа, Autumn Souls Of Sofia представя на вашето внимание оркестъра за танцувална музика с болезнено име и още по-скандално сценично поведение. Приветствайте чешките провокатори и трошачи на правила SPASM. Ако сте готови за предизвикателството, то ще можете да му се отдадете на 24 ноември в столичния клуб Live & Loud, където SPASM ще ви накарат да танцувате до припадък, или най-малкото до спазъм.

И така, малко история... Епохата на SPASM започва в началото на зимния месец януари през /далечната вече/ 2000г. В това време групата е била планирана като страничен проект на ордите Psychopathia и Romantic Love, но всичко тотално се променя. Когато Psychopathia /до момента нормална действаща група/ решава да си вземе почивка нищо не спира членовете да продължат пълнокръвното съществуване на групата. Целта е очевидна - да свирят екстремна музика с необикновена концепция.

След някои промени първоначалният състав на бандата най-после кристализира. Това са: Sam – bass grind inferno, Lukáš – drums and cymbals и Máňa- vocals. С него записват и първото си демо “ Spasmatic Secretion”, което излиза през май 2001г., но не е издадено или разпространявано. Групата опитва да формира свой собствен стил на свирене, като категорично отказва да използва китара. Следват различни участия и концерти, а 2004 е повратната точка в кариерата на SPASM. Записват промо CD за евентуално издание от лейбъл.

Смелчаците са Copremesis prod., които отново през май, но вече 2005-та издават дебюта на чехите. Máňa обаче ги напуска поради идеологически и концептуални спорове, но заместник бързо се намира. Собственикът на лейбъла-издател - Radim (Copretina) се заема с хру... ъм, вокалите. Най-важната крачка в кариерата на групата е участието им на Obscene extreme 2006. Това ги тласка много напред.

Следващите три години са посветени на концерти в Чехия, Полша, Словакия, Германия, Австрия. Участват в няколко компилации, а след издаването на “Paraphilic Elegies“ чрез германския лейбъл Rotten Roll Rex, пред тях се отварят безброй пътища. От 2011 до януари 2014 те взимат участие в огромно количество концерти и фестивали. Украйна, Португалия, Нидерландия, Русия. Отново Obscene Extreme и няколко екстремни фестифала в Австрия, Германия и Швейцария сред, които и Rape The Escape Fest. Европейско турне с техните приятели и съмишленици Gutalax.

Последното им издание е от 2015 г и носи живописното заглавие "Pussy​(​De​)​Luxe", както и сплиът Spasm / Gutalax от преди само няколко дни. И едно от участията им за тази година включва /както разбрахте/ и София. Е, стиска ли ви да застанете очи в очи със SPASM?! Тогава ви очакваме на 24 ноември. Билет ще получите на входа само срещу 15 лв. Дрес кодът е по ваше усмотрение и усет, но е задължителен. Let's do it, guys!

Групите потвърдили участие до момента са:

Mindful Of Pripyat – Insane & Radioactive Grindcore, Italy
Womb Of Maggots – Brutal Death Metal, Greece
Warscum - Grind/Death Metal, Bulgaria



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Human[T]erroR 26.08.2017 14:28:24 отговори + 0 0
Кажи честно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Josssss 11.05.2017 00:22:50 отговори + 1 0
Mindfull of Pripyat са сила. Corporal Raid members! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Master 3.05.2017 10:04:17 отговори + 3 0
Те тука ще стане класна свинщина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фър 2.05.2017 15:29:02 отговори + 4 0
АААААААААААААА Боратсвин!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

това е то 2.05.2017 14:58:10 отговори + 2 0
Гледайте и се радвайте! Аз ще си гледам сцената с голия бой от Борат

http://img.youtube.com/vi/2sr9MTHzro4/hqdefault.jpg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kenef 2.05.2017 12:22:19 отговори + 4 1
ЙЕС БЕЕ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Uncle Vester 2.05.2017 12:10:48 отговори + 6 1
Лет'с гоу порн старс!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".