Спечелете 10 покани за концерта на SOULFLY в София!

4 мар 2009, 17:44 ч. 305 / 6 4
пред./следв.
От днес до 11 март, включително на този адрес даваме възможност на ДЕСЕТ (с цифри - 10) от правилно отговорилите на въпроса да спечелят покана за събитието, което ще се състои на 15-о число този месец в столичната з. "Универсиада". Тъй като наградите ще се "материализират" в деня на шоуто под формата на списък на входа на залата, отново искаме ЕГН или номер на лична карта, чрез които късметлиите да удостоверят самоличността си. Молим безпокоящите се за сигурността на личните си данни да забележат, че в игри, в които наградата се получава по поща, чрез куриер или от офис на организатора не искаме подобна информация. Конфиденциалността е гарантирана!

   Същевременно, по логистични причини намаляваме срока на играта за концерта на IN FLAMES, която ще приключи на 10 март.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 4.03.2009 23:44:24 отговори + 0 0
Попълвайте номер на лична карта тогава :-)
Или нищо не попълвайте ;-)
Аз знам ЕГН-то на Президента - 5706283828 :-D
И какво от това? :-)))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2009 23:32:36 отговори + 0 0
Не си попълвайте ЕГН-тата в тази форма - не е криптирана и личната ви информация се изпраща в плейн текст!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 4.03.2009 21:03:48 отговори + 0 0
В деня на или веднага след приключване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 4.03.2009 19:56:15 отговори + 0 0
А печелившите кога ще ги обявите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".