Спечелете 4 покани за "Happy Land Music Fest"!

11 май 2018, 08:49 ч. 1162 / 8 1
пред./следв.

   От днес, 11 май, до 24:00 ч. на 14 май организаторите "Mega Rock", WeRock.bg и OFFNews.bg ви дават възможност да спечелите четири покани за "Happy Land Music Fest", който ще се проведе на 25-26 май в развлекателен комплекс "Хепи Ленд" в село Равна гора. Участват: MIRROR, SAINTS 'N' SINNERS, Б.Т.Р., FORGOT THE TEN, ALOGIA и PRIMAL FEAR.

   За да бъдете включени в жребия, трябва да се регистрирате в новата ни Фейсбук-игра. Успех на всички!

   Ако виждате някоя предишна игра, изтрийте кеша на браузъра си. Връзката може да бъде отворена коректно само на компютър/лаптоп, но не и на мобилни устройства. Успех на всички!

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Draiman 14.05.2018 11:20:56 отговори + 2 1
PRIMAL FEAR на село? ЦОНКО надмина себе си... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".