Спечелете две покани за концерта на MOONSPELL

11 сеп 2012, 11:36 ч. 509 / 4 4
пред./следв.
Организаторите на концерта на MOONSPELL в София на 1 октомври - "Loud Concerts" - дават възможност на феновете да спечелят две покани за събитието. Играта е разделена на две части - всяка в рамките на една седмица. Първият период е до 16 септември, включително, а вторият - до 23 септември. За да изпробвате шанса си, просто изпратете имейл на адрес moonspell@loudconcerts.bg и може да сте сред късметлиите.

   Както знаете, концертът ще се проведе в клуб "Blue Box" в София. Все още не е обявено дали ще има съпорт банди и кои ще бъдат те.
moonspell sofia


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.09.2012 17:03:14 отговори + 0 0
Брей, че стиснати тея Лауд... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свилен 11.09.2012 15:20:17 отговори + 0 0
А, ако си девойка, приложи допълнително снимка и размери (дължина/височина/ширина) Аз вече участвам, стискам си палци!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BeerMe 11.09.2012 11:52:38 отговори + 0 0
Драсни едно име и евентуално телефон, достатъчно е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.09.2012 11:51:04 отговори + 0 0
Какво трябва да включва имейла за участие?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".