Спечелете meet & greet с ARCH ENEMY преди концерта им в София!

19 май 2014, 10:50 ч. 359 / 6 4
пред./следв.

   Двете покани за концерта на ARCH ENEMY в София (25 май, клуб "Mixtape 5"), които разиграхме с организаторите "Live & Loud", намериха своите притежатели. Сега ви даваме възможност и да спечелите лична среща (meet & greet) с групата! Един от участниците ще има възможност да се види, побъбри, да се снима и вземе автографи от Michael Amott и компания преди лайва им. Задължително условие, за да се възползавате от наградата, е да имате билет за събитието. Новата ни игра във "Фейсбук" е активна от този момент до 16:00 ч. на 21 май. Препоръчително е да изтриете кеша на браузъра си, преди да се регистрирате. Успех на всички, ще се видим на концерта!

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sulfric 19.05.2014 16:55:59 отговори + 0 0
Продавам отварачка за бира арч енемъ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оная 19.05.2014 13:59:21 отговори + 0 0
Eric, тук всичко е безнадеждно... да беше измислил по оригинален начин да привлечеш внимание! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eric 19.05.2014 13:27:24 отговори + 0 0
Събудили са се, ама се чудят какво оригинално заяждане да измислят. Те мишлетата не спят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 19.05.2014 11:18:43 отговори + 0 0
Аре, бе, какво става?! Няма ли да се появят троловете и хората без работа, за да ни залеят отново с това как подобни игри се печелят само с връзки? Сигурно още не са се събудили...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".