Спечелете "мийт енд грийт" и със SABATON до 17 ч. на 9 април

8 апр 2009, 18:38 ч. 270 / 11 16
пред./следв.
Важно е да напомним, че подобни неща зависят от мениджмънта на групите, за това често пъти се разбират/договарят в последния момент. Едва преди малко е била дадена зелена светлина за среща на SABATON с фенове, която ще се осъществи в деня на концерта им в София с HAMMERFALL - 10 април (петък). Отново 10-има от нашите посетители имат възможност да спечелят "мийт енд грийт", като играта ни ще важи до 17:00 ч. на 9 април. Поради краткия срок нямаме време да пускаме стандартната форма за игри. Изпращайте заявки с трите си имена и номер на лична карта или ЕГН (по ваш избор) на имейл адрес sabaton_igra@katehizis.com и 10-има от вас ще имат шанса да се видят лично с шведската военна бригада SABATON.
   ВАЖНО: Утре след 17-18 ч. проверявайте редовно пощата, от която сте ни писали. Не вярваме да искате, а ние още по-малко, да откриете известието, че сте сред печелившите в понеделник!

   Резултатите от играта за среща с HAMMERFALL ще бъдат обявени по-късно днес.

   Изключителната възможност за среща с гостуващите за първи път в България групи е предоставена от "Metal Katehizis" благодарение на организаторите на събитието "ABV Pro".


Коментари   (16)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 9.04.2009 16:55:34 отговори + 0 0
Не ме разбра - имах предвид дали ти не искаш и кафе със сметана... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 9.04.2009 16:53:55 отговори + 0 0
немаш грижи, ще те черпя.

освен това ако исках можех да скрия че съм аз - от различно IP влизам в момента - но разчитам че си читав и разбран младеж, въпреки че се правиш на противното
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 9.04.2009 16:38:32 отговори + 0 0
Аха. А преди това упорито твърдеше, че нагласяваме игрите, а сега - да ти помагаме. Кафенце със сметанка? :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 9.04.2009 16:35:34 отговори + 0 0
Продавам два билета за концерта на половин цена.
dewdevil@gmail.com

П.С. Считам, че с това ще помогна освен на себе си и на някой финансово затруднен фен, затова моля Satyr да не трие това съобщение поради "търговския" му характер
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 9.04.2009 15:52:30 отговори + 0 0
Пластмасов метъл... ти в леген ли се къпеш бе ?
Правят супер стойностна музика за разлика от писканията на оня ЧУК. Не се занасяй излишнп до няколко години ти ще си в небраното лозе като дойдат за самостоятелен концерт!
Какво очакваш още нова група да има милиони фенове и да продават като невиждали?
Нали всеки тръгва от някъде.Дигър цял живот са били звезди с изжулените си първични ненастроени китари ?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


IvanTheChemist 9.04.2009 15:01:55 отговори + 0 0
Малко не ме е*е дали някой не се кефи на "комерс" групи или слуша само хора, които имат концерти в метрото - демек "дълбок ъндърграунд". Музиката може да е хубава и качествена и в двата варианта - просто при единия се харесва от повече хора и печели пари, а в другия - не толкова. Аз ако успея да се добера до грийта ще взема автограф вършху оригиналното ми CD на Сабатон, а тези, които не се кефят - да л*пат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.04.2009 13:32:07 отговори + 0 0
Някой запитвал ли се е защо тези групи остават в дълбокият ъндърграунд? Сигурно са невероятни музиканти, щом пълнят клубчета с по 50 човека... Колко фъкин` трю... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lapsiz 9.04.2009 11:23:52 отговори + 0 0
Делението комерс = тъпо, ъндърграунд = култ е 90% истина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 9.04.2009 10:32:29 отговори + 0 0
По мое мнение всеки който започне да печели скоро печели повече отколкото заслужава. Делението комерс = тъпо, ъндърграунд = култ е тъпо просто защото дадена група е "комерс" понеже се продава и печели, а се продава щото хората харесват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.04.2009 02:19:57 отговори + 0 0
"Satyr - 2009-04-08 19:04:53
Когато групите са по-известни, срещите се правят отделно. Общ мийт енд грийт може да има на концерт най-вече на ъндърграунд групи..."

И затва не се натискам да печеля М&Г с групи дето не са ъндърграунд, щото... , ама лично мое мнение - печелят повече от тия дето заслужават, а свирят пластмасов метъл и се пъчат и пуят, а с другите, дето искам да се видя, си се виждам и без подобни игри, щото са си пичове и не ги е*е организатора к'во мисли по въпроса и при всички опити на гадната охрана да ни спре дори да ги "барнем" и заговорим, те сами си идват при нас и ни се кефят. А въпросните дебеловрати селяни гледат тъпо...

Е, има и големи имена, които го правят, няма да споменавам кои са, но са малко за жалост.

Тъй че мийтвате се и се грийтвайте, аз си пускам Cranium, Atrohpy и след тва Exorcist, добре че ги има - за мен това е по-голям жест от "благоволението" на Хемърфол и Сава-тон да ми подадът ръка. Копието на оригинала не беше сполучливо!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lapsiz 9.04.2009 01:02:29 отговори + 0 0
Те пък Sabaton големи звезди станли бе! По-миналата година с Дигър в Събия стояха на мърча като в необрано лозе, щото никой не ги е....ше за автографи и т.н. всичко се беше нахвърлило при Крис и компаня. Добре че са търновци, че да имат силна агитка!
Аре весело!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 8.04.2009 23:42:39 отговори + 0 0
Не, ако не е изрично упоменато, се печели само М&Г и нищо повече.

Списъкът за Хамърфол е вече налице :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.04.2009 22:42:04 отговори + 0 0
айййде дее... кога ще обявявате за Hammerfall Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 8.04.2009 19:59:32 отговори + 0 0
a това означава ли че печелим и пропуск за концерта освен мийта... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 8.04.2009 19:04:53 отговори + 0 0
Когато групите са по-известни, срещите се правят отделно. Общ мийт енд грийт може да има на концерт най-вече на ъндърграунд групи или ако е след концерта. Но преди това - трудно. С Bloodbound няма да има. Вече дори и те да пожелаят, няма кога да го разиграваме... Да са мислИли по-рано :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mdenchev 8.04.2009 19:01:06 отговори + 0 0
Еее ... аз си мислех, че Meet & Greet с HammerFall означава и с останалите банди Нооо така пък повече хора могат да спечелят

За bloodbound дали ще има?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".