Спечелете мийт енд грийт с VENOM при гостуването им в София!

26 май 2010, 07:18 ч. 305 / 7 3
пред./следв.
"Сънят" "във Фестивална концерт на VENOM с водещ Кеворкян" от култовата песен на КОНТРОЛ почти се сбъдна. И доколкото мястото и "водещият" нямат чак такова значение - ще бъде осъществена по-важната му част. След над 30-годишна кариера първопроходниците на екстремния метъл, легендарните британци VENOM ще гостуват в София на 30 май (з. "Христо Ботев"). При това - заедно с норвежците MAYHEM! Няма да може да има пълен мийт енд грийт с двете групи, но сега "Most of Evil Music" и "Metal Katehizis" дават възможност на шестима (!!!) от вас да се срещнат лично с Cronos и компания! За целта просто изпратете имейл с трите си имена на адрес mgvenom@katehizis.com. Играта ще продължи от днес, 26 май, до петък, 28 май.

   Припомняме, че преди атаката на VENOM и MAYHEM - на 29 май в клуб "Blue Box" в София, отново по покана на "Most of Evil", за пръв път в България ще гостуват и други светила на екстремния метъл - американците DEICIDE...



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Миката 26.05.2010 16:45:55 отговори + 0 0
Аз чеках едни пред "Биад". Дойдеа накрайо, стана ного убав мит и грит. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

-- 26.05.2010 15:02:02 отговори + 0 0
Епа изчакайте ги пред Блу Бокса след концерта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 26.05.2010 09:12:30 отговори + 0 0
Искаме "meet & greet" и с DEICIDE! Ако е възможно де... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".