Спечелете тридневна покана за двама за "Varna Rock Fest 2019"!

20 май 2019, 11:38 ч. 2339 / 5 2
пред./следв.

   От днес, 20 май, до 27 май включително, WeRock.bg и организаторите "Rock and Events" ви дават възможност да спечелите една тридневна покана за двама за предстоящия на 16-18 август "Varna Rock Fest 2019".

   Това е първата от няколко такива игри, които ще проведем заедно с промоутърите на събитието. Основните участници на фестивала са RAGE с LINGUA MORTIS ORCHESTRA, DESTRUCTION, W.A.S.P., FIREWIND, SONATA ARCTICA и хедлайнъри AVANTASIA.

   За да се регистрирате за играта, трябва да въведете единствено имейл адрес (който не се запазва при нас), на който ще получите публичен и личен код за участие. Кодовете са уникални за всеки участник и се показват на екрана Ви и след успешна регистрация. При обявяване на победителите ще оповестим публичните кодове на печелившите. Те трябва да изпратят личния си код на електронната ни поща и по този начин ще знаем със сигурност, че изпращачът е от късметлиите. Желаем успех на всички!

   Регистрирайте се на този адрес!

   Ако виждате някоя от старите ни игри, изтрийте кеша на браузъра си. Игрите функционират коректно само на компютър/лаптоп, но не и на мобилни устройства.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мика 21.05.2019 12:01:40 отговори + 0 0
Не отваря никаква страница за регистрация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 21.05.2019 00:00:00 + 0 0
Моля, обърнете внимание, че игрите не работят, ако ползвате мобилно устройство. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".